Κέντρο Αθήνας: Η οδός Πανεπιστημίου έβαλε τα γιορτινά της – Εντυπωσιακός ο χριστουγεννιάτικος στολισμός

Κέντρο Αθήνας: Αστέρια έχουν κατακλύσει την Πανεπιστημίου – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες από το στολισμό

Κέντρο Αθήνας: Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Χθες φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε μία από τις κεντρικές οδούς της Αθήνας. Η οδός Πανεπιστημίου μπορεί φέτος να έχει ελάχιστη κίνηση τόσο από πεζούς όσο και από οχήματα, ωστόσο ο στολισμός της είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.

Πέρσι ήταν πολλές οι αντιδράσεις σχετικά με το στολισμό στο κέντρο της πόλης. Στην πλειοψηφία των πολιτών, ο στολισμός δεν άρεσε καθόλου. Φέτος όμως, τα εκατοντάδες αστέρια που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της Πανεπιστημίου, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Κέντρο Αθήνας: Εντυπωσιακός ο στολισμός στην οδό Πανεπιστημίου

Κέντρο Αθήνας: Εντυπωσιακός ο στολισμός στην οδό Πανεπιστημίου

Κέντρο Αθήνας: Εντυπωσιακός ο στολισμός στην οδό Πανεπιστημίου

Κέντρο Αθήνας: Εντυπωσιακός ο στολισμός στην οδό Πανεπιστημίου

Εκτός από το κέντρο στην Αθήνα, σχεδόν όλες οι περιοχές της χώρας έχουν βάλει τα γιορτινά τους

Πέρα από τον εντυπωσιακό στολισμό στην Πανεπιστημίου, χθες φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ομόνοια. Ένα τεχνητό δέντρο ύψους 15 μέτρων τοποθετήθηκε ακριβώς δίπλα από το συντριβάνι και χθες έλαμψε για πρώτη φορά.

Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες στολισμού στην Πλατεία Συντάγματος με ένα φυσικό έλατο από το Καρπενήσι ύψους 15 μέτρων.

Στο Δήμο Χαϊδαρίου, φωταγωγήθηκε επίσης το δέντρο το οποίο έχει ύψος 10 μέτρα και βρίσκεται στην πλατεία ακριβώς έξω από το Δημαρχείο.

Τέλος, στα Χανιά φωταγωγήθηκε επίσης το δέντρο αλλά και ο στολισμός στο ενετικό λιμάνι. Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα