Κέρκυρα δολοφονία: Έτσι γάζωσαν με 4 όπλα το αυτοκίνητο των θυμάτων

by Antonis Spyropoulos

Κέρκυρα δολοφονία: Νέα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση

Κέρκυρα δολοφονία: Απoκαλυπτικά στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των δύο αντρών από το Μαυροβούνιο, πριν από πέντε εβδομάδες στην Κέρκυρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ, φαίνεται το αυτοκίνητο των θυμάτων, το οποίο «γάζωσαν» οι εκτελεστές. Στο σημείο της επίθεσης είχαν βρεθεί τουλάχιστον 30 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες ήταν τέσερρις και ισάριθμα και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται και μία γεμιστήρα που έπεσε από τους δράστες, την ώρα που προσπαθούσαν να ξεφύγουν. Επίσης έχουν βρεθεί δύο «γουρούνες» τις οποίες χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πάνε αλλά και για να φύγουν από το σημείο της επίθεσης.

Από την περιοχή, απομακρύνθηκαν στη συνέχεια με ένα σκάφος που είχαν νοικιάσει από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, μία ημέρα πριν από τη διπλή δολοφονία.

Ο δράστης που το νοίκιασε φαίνεται ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία. Συγκεκριμένα, το διαβατήριο που έδωσε στον ιδιοκτήτη του σκάφους, ήταν των Σλοβενικών αρχών αλλά ήταν πλαστό.

Καθαρά τα πρόσωπα δραστών πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν καταγραφεί και σε βίντεο…

Υπάρχει στενή συνεργασία της ελληνικής Αστυνομίας με τις Σεβικές αρχές για την ταυτοποίηση των δραστών της διπλής δολοφονίας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα