Κέρκυρα δυστύχημα: Αυτή είναι η 60χρονη που σκοτώθηκε από το ταχύπλοο

by Αντώνης Βαλμάς

Κέρκυρα δυστύχημα: Πληρορφορίες για τον δράστη του δυστυχήματος

Κέρκυρα δυστύχημα: Σύμφωνα με πληροφορίες του corfupress. Η πιθανότητα εμπλοκής τους προέκυψε από σειρά μαρτυρικών καταθέσεων κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Οι συγκεκριμένοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Claire Glatman.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και τα τρία νεαρά άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο. Όσο για το ταχύπλοο που φέρεται πως ανήκει στην οικογένεια του ενός (που θεωρείται ο χειριστής του) βρέθηκε παρατημένο το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Γουβιών για φύλαξη στο χώρο του λιμενικού φυλακίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται.

Ο νεαρός χειριστής φέρεται πως διαμένει σε βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (κοντά στη βίλα Ρότσαϊλντ). Όσον αφορά τα άλλα δύο άτομα σε βίλες στην ευρύτερη περιοχή.

Από τις μαρτυρικές καταθέσεις οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος συνθέτουν το παζλ των τραγικών γεγονότων, από τη στιγμή που το ταχύπλοο πέρασε κυριολεκτικά πάνω από την Claire Glatman έως την εξαφάνισή του με ταχύτητα παρατώντας την τραυματισμένη γυναίκα στη θάλασσα με ακατάσχετη αιμορραγία.

Κέρκυρα δυστύχημα: Αυτή είναι η 60χρονη που σκότωσε το ταχύπλοο

Πληροφορίες για την 60χρονη που πέθανε μέσω του δυστυχήματος με το ταχύπλοο στην Κέρκυρα

Η 60χρονη κατοικούσε για πολλούς μήνες κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα. Και αυτό καθώς η ίδια και η οικογένειά της είχε σπίτι στην περιοχή Αυλάκι.

Ήταν πολύ αγαπητή τόσο στην αγγλική κοινότητα του νησιού, όσο και στους κατοίκους των Σινιών και της Κασσιώπης με τους οποίους διατηρούσε στενές κοινωνικές σχέσεις.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν