Κέρκυρα πρόστιμο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος που παραβίαζε τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού

Κέρκυρα πρόστιμο: Οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες

Κέρκυρα πρόστιμο: Στη σύλληψη ενός ιδιοκτήτη επιχείρησης λιανεμπορίου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο νησί της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης παραβίαζε τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Καθώς δεν έκανε χρήση μάσκας τις τελευταίες 24 ώρες. Το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας προχώρησε στη σύλληψη του ιδιοκτήτη, ενώ του βεβαίωσε επίσης πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

Εκτός αυτού του περιστατικού, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν επίσης οι αστυνομικές αρχές το τελευταίο 24ωρο στα νησιά του Ιονίου. Εντοπίστηκαν 12 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στο νησί της Κέρκυρας, 5 στη Λευκάδα και 4 στην Κεφαλονιά. Όσο για παραβιάσεις των μέτρων απαγόρευσης μετακίνησης, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στο νησί της Κέρκυρας και από 3 σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά. Στους παραβάτες βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Κέρκυρα πρόστιμο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης που δεν φορούσε μάσκα

Εκτός από την παραβίαση των μέτρων στο νησί της Κέρκυρας, καφέ-ουζερί άνοιξε παράνομα στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη η 27χρονη ιδιοκτήτρια ενός καφέ-ουζερί που λειτουργούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη. Σε έλεγχο που πραγμτοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στο εν λόγω κατάστημα βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Αμέσως η 27χρονη ιδιοκτήτρια συνελήφθη και της βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 10.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας για 1 μήνα.

Δυστυχώς είναι όλο και πιο συχνά τα περιστατικό με ιδιοκτήτες να σπάνε την καραντίνα και να ανοίγουν κανονικά τις επιχειρήσεις τους, ενώ δεν επιτρέπεται. Δεν είναι λίγες και οι φορές που οι ιδιοκτήτες δεν τηρούν τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν