Κλειδώνει και ανακοινώνεται: Η ημερομηνία της πλήρους άρσης των μέτρων μετά την ύφεση της Όμικρον

Κλειδώνει και ανακοινώνεται: Πλησιάζει η ημερομηνία που θα γίνει η άρση των μέτρων

Έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα γίνει άρση των μέτρων της μετάλλαξης Όμικρον. Η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες.

Έχει κλειδώσει η ημερομηνία της άρσης των μέτρων, ανακοίνωση από την κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες

Προ των πυλών είναι η σταδιακή άρση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού μετά και την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων. Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων για να αποφασίσει τι θα γίνει με εστίαση και γήπεδα, μετά την ύφεση της διασποράς της μετάλλαξης Ομικρον.
Εφόσον συνεχιστεί η πορεία αποκλιμάκωσης της πανδημίας σήμερα και αύριο, την Τετάρτη αναμένεται να αποφασιστεί η πρώτη χαλάρωση των μέτρων και από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου να προχωρήσει η απελευθέρωση της μουσικής και να αυξηθουν και οι θεατές στα γήπεδα. Αυτά τα δυο σημεία χαλάρωσης προανήγγειλε και ο υπουργός Υγείας.

Η πλήρης άρση των μέτρων αναμένεται από την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, οπότε και θα διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στην διασκέδαση πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψουν και τα κέντρα διασκέδασης και τα κλαμπ, σύμφωνα με το STAR. Αυτά θα συζητηθούν ην επόμενη εβδομάδα οπότε και θα διαμορφωθεί το νέο πλαίσιο κανόνων.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο