Κόλαφος η Τζίμα κατά των τριών για το θάνατο της 19χρονης: «Η κοπέλα θα ζούσε αν δεν ξόδευαν χρόνο στο να καλύψουν τα ίχνη τους»
Τον άδικο χαμό της 19χρονης στην Κεφαλονιά σχολίασε η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
«Η κοπέλα θα ζούσε αν δεν ξόδευαν χρόνο στο να καλύψουν τα ίχνη τους» τόνισε οργισμένη η παρουσιάστρια.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψή τους
Η ανακοίνωση για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς και την σύλληψη των νεαρών κατηγορουμένων αναφέρει: «Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (14/4) 19χρονη ημεδαπή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.ΑΒ. από κεντρική πλατεία του Αργοστολίου Κεφαλονιάς σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ακολούθησε αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας, μέσω αξιοποίησης βιντεοληπτικού υλικού, μαρτυριών κ.λπ. ευρημάτων, προέκυψε η εμπλοκή των τριών κατηγορούμενων.