Κομμωτήρια: Θα ανοίξουν στις 12 ή 13 Δεκεμβρίου – Τι ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Κομμωτήρια: Πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο

Κομμωτήρια: Το ερχόμενο Σάββατο 12 ή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου πρόκειται να γίνει το άνοιγμα των κομμωτηρίων στη χώρα. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν πριν λίγο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ύστερα από επικοινωνία του προέδρου κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε, καθώς κρίνεται ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια.

Οι σχετικές λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον κ. Πέτσα.

Κομμωτήρια: Πρόκειται να ανοίξουν εντός του Σαββατοκύριακου

Δείτε τι ανέφερε σχετικά με το άνοιγμα των κομμωτηρίων ο κ. Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι τα κομμωτήρια έχουν προτεραιότητα στο άνοιγμα καθώς οι συνθήκες σε αυτά είναι ασφαλείς και τα μέτρα μπορούν να τηρηθούν. Την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα σουπερμάρκετ, ωστόσο είναι προαιρετικό για τον καθένα.

Όσο για το λιανεμπόριο, οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα, ωστόσο πάντα λαμβάνονται υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα. Εξετάζεται μέχρι και η μέθοδος click away ως λύση.

Όσο για το εμβόλιο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε «Αδημονώ για το εμβόλιο, μακάρι να με καλέσουν από τους πρώτους να το κάνω». Ακόμα πρόσθεσε ότι «Το «κύμα» είμαστε εμείς. Όσο δεν μειώνεται η κινητικότητα όσο θα εξαπλώνεται ο ιός».

Τέλος, ανέφερε «Το να λες δημόσια ότι αποκλείεις κάποια εξέλιξη δεν γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις όλα στον αέρα, δεν μπορούμε να έχουμε κανονικότητα πριν το εμβόλιο».

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 7 Ιανουαρίου στις 6 το πρωί, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, τα δικαστήρια, η εστίαση, η ψυχαγωγία, ο αθλητισμός και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα