Κορονοϊός καραντίνα: Δεκάδες οι κρατήσεις για χειμερινούς προορισμούς σε βίλες και σαλέ για το πρώτο τριήμερο μετά το lockdown

Κορονοϊός καραντίνα: Σε κάποιες περιπτώσεις η πληρότητα φτάνει ως και το 90%

Κορονοϊός καραντίνα: Φωτιά έχουν πάρει οι κρατήσεις σε βίλες και σαλέ για δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς. Φαίνεται πως η ανάγκη του κόσμου να ταξιδέψει και να κάνει ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τον τόπο κατοικίας του είναι μεγάλη. Ωστόσο έχουμε lockdown και πανδημία, μη ξεχνιόμαστε.

Όπως φαίνεται όμως από τις κρατήσεις που γίνονται σε βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb. Οι κρατήσεις αγγίζουν έως και το 90% και 92% σε πολλές περιπτώσεις. Παρά το lockdown το οποίο θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον έως τις 7 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο πρώτο τριήμερο μετά τις γιορτές, δηλαδή 8 με 10 Ιανουαρίου.

Δείτε τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς για το πρώτο τριήμερο μετά τη λήξη της καραντίνας λόγω κορονοϊού

Η Αράχωβα είναι όπως πάντα η νούμερο ένα προτίμηση των επισκεπτών. Η πληρότητα στο χωριό αγγίζει το 84% για το διάστημα μετά τις γιορτές. Για το τριήμερο των Χριστουγέννων βέβαια, δηλαδή από 24-27/12, είχε σημειώσει πληρότητα έως και 89%, ενώ το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς είχε φτάσει το 90%.

Δημοφιλής προορισμός είναι και το Μέτσοβο με πληρότητα που αγγίζει το 82%, αλλά και τα Καλάβρυτα με πληρότητα 72%. Στο Καρπενήσει η πληρότητα αγγίζει το 82% επίσης.

Ενδεικτικά το κόστος της διανυκτέρευσης για ένα βράδυ στην Αράχωβα κυμαίνεται από 150 έως 280 ευρώ, ενώ στο Μέτσοβο από 90 έως 150 ευρώ. Αντίστοιχα στα Καλάβρυτα είναι από 80 έως 160 ευρώ, ενώ στο Καρπενήσει από 120 έως 180 ευρώ. Στο Πήλιο οι τιμές κυμαίνονται από 70 έως 170 ευρώ, στα Τρίκαλα Κορινθίας από 190 έως 280 ευρώ. Καθώς και στη Δημητσάνα από 120 έως 250 ευρώ και στα Ζαγοροχώρια από 90 έως 160 ευρώ.

Related posts

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο