Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 24χρονος που διοργάνωσε κορονοπάρτι στον Εύοσμο

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Τιμωρήθηκε με φυλάκιση 4 μηνών με 3ετή αναστολή και πρόστιμο 3.000 €

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό τα κορονοπάρτι στη χώρα μας. Ενώ έχουμε μπει για τα καλά στο τρίτο κύμα της πανδημίας και οι μεταλλάξεις, τα κρούσματα και οι διασωληνώσεις αυξάνονται. Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι πολίτες οι οποίοι δε λένε να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης και θέτουν σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους γύρω τους.

Αυτή τη φορά, ένας 24χρονος μουσικός στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε μεταμεσονύχτιο κορονοπάρτι. Το κορονοπάρτι έλαβε χώρα σε αποθήκη στον Εύοσμο και το διοργάνωσε 24χρονος για χάρη της συντρόφου του.

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο χώρο του πάρτι λίγο μετά τις 3 το πρωί, μετά από σχετική καταγγελία. Μάλιστα η εν λόγω καταγγελία έγινε από αντίζηλο, όπως υποστήριξε ο 24χρονος. Μετά την έφοδο της αστυνομίας, ο 24χρονος συνελήφθη και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Στο εσωτερικό της αποθήκης βρίσκονταν ακόμα 5 συμμετέχοντες. Σε αυτούς βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ο 24χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, παραμέφθηκε στο αυτόφωρο και δικάστηκε. Η ποινή του είναι φυλάκιση 4 μηνών με 3ετή αναστολή.

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Κορονοπάρτι στον Εύοσμο-Συνελήφθη 24χρονος

Πέρα από το κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, σάλος δημιουργήθηκε σε αρραβώνα 30 ατόμων στην Πάτρα

Ακόμα ένα κορονοπάρτι έλαβε χώρα στην Πάτρα. Αυτή τη φορά πρόκειται για αρραβώνα 30 ατόμων στην περιοχή Αγυιά. Σε σπίτι της οδού Προβελεγγίου, μετά από έφοδο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 30 άτομα! Στο διοργανωτή επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα