Πάτρα κορονοπάρτι: Σοκ με αρραβώνα 30 ατόμων στην Αγυιά – Βεβαιώθηκαν τσουχτερά πρόστιμα

Πάτρα κορονοπάρτι: Δεν πίστευε στα μάτια της η αστυνομία με τη μάζωξη 30 ατόμων σε αρραβώνα

Πάτρα κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι 30 ατόμων διέλυσε η αστυνομία στην περιοχή Αγυιά της Πάτρας. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι της οδού Προβελεγγίου στην Αγυιά. Η έφοδος της αστυνομίας προέκυψε ύστερα από σχετική καταγγελία για παραβίαση των μέτρων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις οι αστυνομικές αρχές έγιναν αντιληπτές, οι περισσότεροι θαμώνες τράπηκαν σε φυγή. Σε μία γυναίκα που δεν πρόλαβε να φύγει, βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ. Ο διοργανωτής του αρραβώνα αναζητείται ακόμα, ώστε να του επιβληθεί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Εκτός αυτού, η αστυνομία βεβαίωσε πρόστιμο και σε τρεις άνδρες που πραγματοποιούσαν οικοδομικές εργασίες στην περιοχή των Αργυρών.

Πάτρα κορονοπάρτι: Σοκ με αρραβώνα 30 ατόμων σε περιοχή της Πάτρας

Πέρα από το κορονοπάρτι 30 ατόμων σε περιοχή της Πάτρας, πλήθος προστίμων βεβαιώθηκαν το Σαββατοκύριακο στη χώρα

Συνολικά 72.968 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα. Οι 5.891 αφορούσαν στο αεροδρόμιο των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από τους ελέγχους, προέκυψαν 2.168 παραβάσεις και έγιναν 17 συλλήψεις.

Συνολικά 1.683 ήταν οι παραβάσεις για τον περιορισμό μετακίνησης, εκ των οποίων οι 613 σε Αττική, 236 στη Θεσσαλονίκη και 152 στην Δυτική Ελλάδα.

Για μη χρήση μάσκας, βεβαιώθηκαν 389 παραβάσεις εκ των οποίων οι 71 στην Αττική, 43 στην Κρήτη, 36 σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και 33 στην Κεντρική Μακεδονία.

Επιπλέον, 95 παραβάσεις εντοπίστηκαν σχετικά με κανόνες για τη λειτουργία των καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα