Οι εργασίες στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια
Λίγες ημέρες μετά το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη και ενώ αναμένονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου του, ξεκίνησαν οι ειδικές κατασκευαστικές εργασίες στον οικογενειακό τάφο, στο κοιμητήριο της Νίκαιας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στο σημείο πρόκειται να δημιουργηθεί μια εντυπωσιακή μαρμάρινη κατασκευή – ένα επιβλητικό «σπιτάκι» που θα στεγάσει το μνήμα του σπουδαίου καλλιτέχνη, ενώ παράλληλα υλοποιείται και η τελευταία του επιθυμία.
Η μεταφορά της Αρίθας δίπλα στον τραγουδιστή
Ακριβώς δίπλα στον τάφο του τραγουδιστή πρόκειται να μεταφερθεί η Αρίθα, το αγαπημένο του μαύρο σνάουζερ, που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2025.
Το σκυλάκι, που συντρόφευε τον Γιώργο Μαζωνάκη για περίπου μία δεκαετία, είχε ταφεί αρχικά στον κήπο της κατοικίας του στη Βούλα. Ο ίδιος διατηρούσε έναν εξαιρετικά δυνατό συναισθηματικό δεσμό μαζί της, περνώντας πολύ χρόνο στο σημείο όπου αναπαυόταν.
«Ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια και με βαθιά συγκίνηση για τη σημασία που είχε η Αρίθα στη ζωή του, έχοντας δηλώσει χαρακτηριστικά:
@ekklisiaonline ΑΡΕΘΑ Γιώργος Μαζωνάκης#mazonakis#fyp#greecetiktokers ♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online
«Ήταν η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου – Με έμαθε να αγαπάω», ενώ σε άλλη του αναφορά σημείωνε: «Εγώ και ο σκύλος μου ο μόνος φίλος μου».
Με τη μεταφορά των οστών του αγαπημένου του κατοικιδίου στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια, ολοκληρώνεται μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, σμ Notifying ότι ο καλλιτέχνης και η πιστή του σύντροφος θα βρίσκονται πλέον ξανά μαζί.