Κορονοπάρτι Πάτρα: Εντοπίστηκε ο διοργανωτής του μεγάλου κορονοπάρτι στην Οβρυά

Κορονοπάρτι Πάτρα: Ο διοργανωτής είναι φοιτητής και έκανε το πάρτι για τα γενέθλιά του

Κορονοπάρτι Πάτρα: Το περασμένο Σάββατο ένα τεράστιο κορονοπάρτι έλαβε χώρα σε σπίτι στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για πάρτι γενεθλίων ενός φοιτητή. Στο οποίο κάλεσε περί τα 100 άτομα σε ένα μικρό σπίτι. Όλα αυτά τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα σε έναν μικρό χώρο, το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς ίχνος μέτρων για τον κορονοϊό.

Κανείς δε φορούσε μάσκα και φυσικά οι αποστάσεις δεν τηρούνταν. Όλα αυτά σε μία πόλη όπως η Πάτρα που το τελευταίο διάστημα μαστίζεται πολύ από τον κορονοϊό. Ανήκει στις περιοχές πολύ ηψυλού κινδύνου (βαθύ κόκκινο) και έχει αυστηρό lockdown.

Ο διοργανωτής του πάρτι, φοιτητής που γιόρταζε τα γενέθλιά του, είχε βάλει δυνατή μουσική και επενέβη η αστυνομία ύστερα από καταγγελίες πολιτών. Με το που έφτασε η αστυνομία, οι νέοι διαλύθηκαν και έτρεχαν προς τα χωράφια για να κρυφτούν.

Ο διοργανωτής του πάρτι έχει ήδη οδηγηθεί στην ασφάλεια για να καταθέσει. Ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχουν ακολουθήσει δύο ακόμα άτομα. Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί έψαχναν τα απορρίμματα για να βρουν πιθανά στοιχεία. Ο διοργανωτής τα είχε οργανώσει όλα, από φωτορυθμικά και ηχεία μέχρι ατέλειωτα ποτά.

Κορονοπάρτι Πάτρα: Στην αστυνομία ο διοργανωτής του πάρτι στην Οβρυά

Κορονοπάρτι έγινε στην πόλη της Πάτρας και στην φοιτητική εστία του πανεπιστημίου ανήμερα της Τσικνοπέμπτης

Φοιτητές που διαμένουν στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησαν κορονοπάρτι την Τσικνοπέμπτη. Η αντίδραση του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα ήταν άμεση και έντονη «Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός της διοργάνωσης πάρτυ στη Φοιτητική Εστία, μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας. Η Πρυτανική Αρχή δεν θα αποδεχθεί επανάληψη τέτοιων φαινομένων και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατέψει το υπέρτατο αγαθό της Ζωής και τη Δημόσιας Υγείας όλων μας».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα