Πάτρα κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι έγινε χθες στη φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Πάτρα κορονοπάρτι: Διαβάστε την οργισμένη αντίδραση της Πρυτανείας

Πάτρα κορονοπάρτι: Ανάρπαστα έγιναν χθες τα κορονοπάρτι σε όλη την Ελλάδα. Επί τη ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, δυστυχώς πολλοί παρέβλεψαν τα μέτρα και πάρταραν λες και δεν υπάρχει κορονοϊός.

Στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών, οι φοιτητές διοργάνωσαν ένα μεγάλο κορονοπάρτι χθες το βράδυ. Μάλιστα ο φύλακας ζήτησε να διακοπεί το πάρτι, ωστόσο δεν τον άκουγε κανείς.

Η δυσαρέσκεια από μεριάς Πρυτανείας ήταν έντονη. Ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας ανήρτησε την παρακάτω ανακοίνωση «Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για το γεγονός της διοργάνωσης πάρτυ στη Φοιτητική Εστία, μέσα στις δύσκολες συνθήκες πανδημίας. Η Πρυτανική Αρχή δεν θα αποδεχθεί επανάληψη τέτοιων φαινομένων και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατέψει το υπέρτατο αγαθό της Ζωής και τη Δημόσιας Υγείας όλων μας».

Πάτρα κορονοπάρτι: Κορονοπάρτι στη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου

Εκτός από το κορονοπάρτι την φοιτητική εστία της Πάτρας, κορονοπάρτι έγινε και στην φοιτητική εστία στην Πατησίων

Κορονοπάρτι με δυνατή μουσική στη διαπασών και μεγάλη φασαρία έλαβε χώρα χθες βράδυ και στην φοιτητική εστία στην Πατησίων. Οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν μεγάλη αναστάτωση και φασαρία, ωστόσο κανένας αστυνομικός δεν επενέβη.

Και στη Θεσσαλονίκη όμως, βεβαιώθηκε πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου που είχε βγάλει την ψησταριά στο πεζοδρόμιο.

Αντίστοιχα στην Πάτρα, γείτονας κατήγγειλε το γείτονά του επείδή τσίκνιζε με μεγάλη παρέα χθες Τσικνοπέμπτη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν