Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε ψητοπωλείο που έβγαλε την ψησταριά και έψηνε στο πεζοδρόμιο

Θεσσαλονίκη: Οι αστυνομικοί έφτασαν στο ψητοπωλείο μετά από καταγγελία

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για στήσιμο ψησταριάς στο πεζοδρόμιο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη ψητοπωλείου. Η αστυνομία έφτασε στο ψητοπωλείο στην περιοχή της Τούμπας μετά από σχετική καταγγελία. Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ έφτασαν στο ψητοπωλείο της οδού Λαμπράκη μετά από καταγγελία πολίτη. Καθώς έξω από το ψητοπωλείο, στο πεζοδρόμιο είχαν βγάλει ψησταριά και έψηναν.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πράγματι η ψησταριά ήταν στο πλακόστρωτο και έτσι βεβαίωσαν πρόστιμο για την σχετική υγειονομική παράβαση. Σχηματίστηκε και η σχετική δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας -Τριανδρίας.

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε ψητοπωλείο που έψηνε στο πεζοδρόμιο

Πέρα από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην Πάτρα πολίτης κατήγγειλε τον γείτονα που τσίκνιζε με παρέα

Ξινή βγήκε η Τσικνοπέμπτη σε πολίτη που τσίκνισε χθες στο σπίτι του σε περιοχή της Πάτρας. Ο γείτονάς του τον κατήγγειλε στην αστυνομία καθώς δεν τηρούσε τα μέτρα μιας και τσίκνιζε με άτομα εκτός της οικογένειά του.

Ο άνδρας που έκανε την καταγγελία ενημέρωσε την αστυνομία ότι στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου επικρατούσε μεγάλος συνωστισμός σε σπίτι λόγω τσικνίσματος.

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε ψητοπωλείο που έψηνε στο πεζοδρόμιο

Πέρα από τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και Πάτρας, κορονοπάρτι έγινε χθες στη φοιτητική εστία στην Πατησίων για την Τσικνοπέμπτη

Κορονοπάρτι με δυνατή μουσική στη διαπασών και πολλή φασαρία έγινε χθες στην φοιτητική εστία στην Πατησίων σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με το OPEN TV, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν καταγγελίες για κορονοπάρτι στην συγκεκριμένη φοιτητική εστία. Αντιθέτως, όλο και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα