Κορυδαλλός Τώρα: Ο Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή

Κορυδαλλός Τώρα: Ο Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή

Κορυδαλλός Τώρα: Φουρθιώτης – Αναγνωστόπουλος κυνηγιούνται μέσα στη φυλακή

Κορυδαλλός Τώρα: Αναστάτωση στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της προφυλάκισης του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος οδηγήθηκε στην ΣΤ’ Πτέρυγα, γνωστή και ως «VIP». Στόχος είναι να περιβάλλεται από φυλακισμένους που δεν θα αποτελούν κίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο Αναγνωστόπουλος μοιράζεται το κελί του με άλλους τρεις κατηγορούμενους για υποθέσεις ναρκωτικών. Με έναν πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που είναι υπόδικος για εισαγωγή ναρκωτικών, έναν επίσης υπόδικο για λαθρεμπορία και άλλον έναν που είχε συλληφθεί πρόσφατα για ναρκωτικά.

Το κελί του 33χρονου πιλότου είναι σε απόσταση αναπνοής από το κελί του Μένιου και του Δημήτρη Κουτσολιούτσου. Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται και το κελί του Παναγιώτη Βλαστού, ο οποίος πλέον θεωρείται από τους πιο ήσυχους κρατούμενους.

Κορυδαλλός Τώρα: Ο Φουρθιώτης κυνηγάει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή

Ο Φουρθιώτης δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Αναγνωστόπουλο, στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα με πηγές, ο κατηγορούμενος για για εγκληματική οργάνωση, σύσταση και συμμορία, Μένιος Φουρθιώτης, θέλει να κάνει και συνέντευξη στον συζυγοκτόνο. Μάλιστα, ο Φουρθιώτης έχει κάνει τον Κορυδαλλό «δεύτερο σπίτι του». Απολαμβάνει την ειδική διατροφή που έχει ζητήσει, αλλά και δορυφορική για να βλέπει ταινίες.

Όπως μεταφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ο Φουρθιώτης δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Αναγνωστόπουλο. Προσπαθεί διαρκώς να τον προσεγγίσει. Στόχος του είναι να πετύχει τον σκοπό του και να τον κάνει να του μιλήσει για την δολοφονία της Καρολάϊν. Την ίδια στιγμή, ο συζυγοκτόνος φέρεται να είναι απόμακρος και να προσπαθεί να αποφύγει τον «πιεστικό» Φουρθιώτη, που τον ακολουθεί σε κάθε προαυλισμό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν