Κουρούτα συναυλία: Ακυρώθηκε συναυλία στην Ηλεία, μετά από παρέμβαση του Χαρδαλιά – Όλες οι λεπτομέρειες

by Αντώνης Βαλμάς

Κουρούτα συναυλία: Ακυρώθηκε τελικά η συναυλία

Κουρούτα συναυλία: Κατόπιν παρέμβασης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν πραγματοποιήθηκε συναυλία. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ του Σαββάτου στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας. 

Στον χώρο της συναυλίας βρέθηκαν αστυνομικοί που ζήτησαν να τηρηθεί ο νόμος και να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι διοργανωτές να αποφασίζουν τελικά να αναβάλουν την εκδήλωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών. : «Ο κύριος Παπαγεωργίου σεβόμενος την δημόσια υγεία και τους κανόνες της σημερινής εποχής σε συνεννόηση με τον κύριο Κωνσταντίνο Αργυρό ματαίωσαν τη σημερινή εκδήλωση στον Ιππικό Όμιλο Κουρούτας. Εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά».

Κουρούτα συναυλία: Ακυρώθηκε η συναυλία - Παρενέβη ο Χαρδαλιάς

Το θέμα είχε ανακινηθεί, από κατοίκους της περιοχής που επικοινώνησαν με την αστυνομία για την προγραμματισμένη συναυλία. Από την ΕΛΑΣ έλαβαν την απάντηση πως αξιωματικοί θα βρίσκονται στο σημείο. Και αυτό προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ως προς το όριο των παριστάμενων. Ακόμα για τις μάσκες και τις αποστάσεις.

Μετά τις καταγγελίες των κατοίκων στην Ηλία, ο Νίκος Χαρδαλιάς με δήλωσή του στην ίδια εφημερίδα, διεμήνυσε πως δεν θα επιτραπεί καμία συναυλία. Επίσης ούτε πάρτι ή συγκέντρωση με περισσότερα από 100 άτομα, οπουδήποτε στη χώρα.

«Καμία συναυλία ή πάρτι ή συνάντηση δεν θα γίνει οπουδήποτε στη χώρα με πάνω από 100 άτομα σε ανοιχτό χώρο ή 50 σε κλειστό χώρο, όλα καθιστά, με μάσκες και σε απόσταση 2 μέτρων η μια καρεκλά από την άλλη.»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα