Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι»

Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι»

Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Τα σχόλια του για τη φωτιά που μαίνεται στην Αττική

Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ο Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τη φωτιά που μαίνεται στην Βαρυμπόμπη. Μίλησε για την κυβερνητική ολιγωρία και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, που είχαν ανακοινωθεί για τους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ. 

«Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές. Είναι και αυτή η υπερμετάδοση με τον καπνό βρε παιδί μου, όπως είχαν δηλώσει από νωρίς οι «ειδικοί»!»

Λίγη ώρα αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση τονίζοντας: «Πάλι μιλάνε για την επίπτωση της φωτιάς οι ίδιοι «ειδικοί» των καναλιών. ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΙ στη χώρα δεν υπάρχουν προφανώς!»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κούβελα για την φωτιά της Βαρυμπόμπης

Σε διαφορετική υπηρεσία είχαν μετακινηθεί 54 πυροσβέστες από τις οκτώ ΕΜΑΚ (Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών) του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επέλεξαν να μην εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα 19 στελέχη προέρχονται από την ΕΜΑΚ Αττικής.

Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος τονίζεται ότι απλά εφαρμόζεται η σχετική διαταγή. Οι ανεμβολίαστοι πυροσβέστες δεν θα έχουν καμία άλλη επίπτωση στη σταδιοδρομία τους.

Τώρα όμως που η φωτιά κατέκαψε τη χώρα μας, η κυβέρνηση χρειάστηκε και τους ανεμβολίαστους πυροσβέστες. Ως γνωστόν η φωτιά δεν κολλάει κορωνοϊό.

Κούβελας για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: «Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι»

Προτεινόμενα