Κρήτη εξώδικα: Έξαλλοι γονείς στέλνουν εξώδικα κατά καθηγητών

by Antonis Spyropoulos

Κρήτη εξώδικα: Γονείς εναντιώνονται στη χρήση μάσκας στα σχολεία

Κρήτη εξώδικα: Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίζονται στην όμορφη Κρήτη μας. Ενώ τα σχολεία έχουνε ανοίξει τα παρατράγουδα όπως ήταν αναμενόμενο δεν λείπουν.

Όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες πλέον η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Πολλοί γονείς, οι περισσότεροι ημιμαθείς και χαμηλού εκπαιδευτικού επιπέδου, συνεχίζουν να πιστεύουν πως ο κορονοιός είναι δημιούργημα του Bill Gates.

Η εμμονή τους σε θεωρίες συνομωσίας δυστυχώς οδηγεί και σε παραβατικές συμπεριφορές. Πιο συγκεκριμένα να επιβάλλουνε στα παιδιά τους να μην φοράνε μάσκα. Με αυτό τον τρόπο βέβαια θέτουν σε κίνδυνο τόσο τα ίδια τα παιδιά τους όσο και την σχολική κοινότητα.

Τι συμβαίνει στο Ηράκλειο Κρήτης με τα εξώδικα;

Σύμφωνα με πληροφορίες και τοπικό ρεπορτάζ, στο Ηράκλειο Κρήτης, μερικοί γονείς έστειλαν εξώδικα σε εκπαιδευτικούς. Με βάση τα εξώδικα τους καθιστούν υπεύθυνους σε περίπτωση που αρρωστήσουν τα παιδιά τους από την χρήση μάσκας κατά του κορονοιού.

Όσο εξωπραγματικό και αν ακούγεται το παραπάνω, παραμένει συνάμα λυπηρό και αστείο. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΣΗ, ”οι εκπαιδευτικοί έχουν το δικαίωμα να μην παραλάβουν το εξώδικο, ακριβώς επειδή δεν φέρουν καμία ευθύνη, απλά εφαρμόζουν το νόμο”.

Κρήτη εξώδικα: Γονείς στέλνουνε εξώδικα στους καθηγητές

Το βαρέλι όμως δεν έχει πάτο και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, άλλοι γονείς έχουνε τραπεί σε άλλους τρόπους εναντίωσης. Οι ευφάνταστοι γονείς λοιπόν έχουνε στείλει υπεύθυνες δηλώσεις από γονείς στις οποίες αναφέρεται ότι θα κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι για όλη την σχολική χρονιά.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα