Κρήτη κορονοπάρτι: Δεκάδες άτομα έσπασαν την καραντίνα για να κάνουν πάρτι σε βίλα

Κρήτη κορονοπάρτι: Έγιναν προσαγωγές και επιβλήθηκαν πρόστιμα

Κρήτη κορονοπάρτι: Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη κινητικότητα των πολιτών στη χώρα. Δεδομένου ότι διανύουμε την περίοδο των εορτών και είχαμε Χριστούγεννα, πολύς κόσμος άρπαξε την ευκαιρία να βγει έξω. Θα ήταν ενδιαφέρον να έχουμε τα στοιχεία σχετικά με το πόσοι άνθρωποι έστειλαν τον κωδικό μετακίνησης 6 στο 13033. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα SMS πήραν φωτιά.

Στην Κρήτη για παράδειγμα, εντοπίστηκαν δεκάδες άτομα να παρτάρουν δίχως αύριο σε βίλα, αγνοώντας πλήρως τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού στη χώρα. Ύστερα από έφοδο των αστυνομικών, πραγματοποιήθηκαν 34 προσαγωγές και σε βάρος των θαμώνων επιβλήθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ. Επιπρόσθετα, στον ιδιοκτήτη της βίλας βεβαιώθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Το κορονοπάρτι στο νησί της Κρήτης δεν ήταν το μόνο που έλαβε χώρα αυτές τις μέρες

Πάρτι σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης από νεαρούς. Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκαν 11 άτομα σε σπίτι να κάνουν πάρτι. Διοργανωτής του πάρτι ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ένας άνδρας 27 ετών.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον 27χρονο και του επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ. Πρόστιμο 300 ευρώ βεβαιώθηκε και στα υπόλοιπα 10 άτομα.

Και στη Χαλκιδική όμως, εντοπίστηκαν το Σάββατο επτά άτομα τα οποία είχαν συγκεντρωθεί σε σπίτι στην Καλλικράτεια. Στα έξι άτομα επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον διοργανωτή του πάρτι επιβλήθηκε το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Related posts

«Κόκκινος» συναγερμός για τον καιρό: Έρχεται ακραίος καύσωνας – Το απίθανο φαινόμενο που θα μπλοκάρει τα 40άρια

Κηφισιά: Σπάει την σιωπή της η συνοδός του σχολικού λεωφορείου που ξέχασαν τον 5χρονο – Ρίχνει το φταίξıμο στο παιδί

Θρήνος – 17χρονος πέθανε στον ύπνο του