Κρήτη σοκ: 38χρονη έγραψε στο Facebook ότι θέλει να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η αστυνομία

Κρήτη σοκ: Τη δημοσίευση είδε η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος που ενημέρωσε την ΕΛΑΣ

Κρήτη σοκ: Παραλίγο αυτοκτονία πήγε να πραγματοποιηθεί χθες βράδυ σε περιοχή της Κρήτης. Σύμφωνα με το creata24, μία 38χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης προανήγγειλε την αυτοκτονία της στο Facebook. Η 38χρονη έκανε μία δημοσίευση σε κλειστή ομάδα στο Facebook λέγοντας «νοιώθει ότι θέλει να πεθάνει, το προσπαθεί αλλά δεν το καταφέρνει κι όλο λυγίζει. Χωρίς να ξέρει το γιατί».

Για καλή της τύχη, το μήνυμα είδε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όπου και ενημέρωσε την τοπική αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά χθες βράδυ την 38χρονη στα δυτικά του Ηρακλείου, λίγο πριν αυτοκτονήσει. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται.

Πέρα από την παραλίγο αυτοκτονία στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κιλκίς 27χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα τον 63χρονο θείο του

Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς με το σοκαριστικά θανάσιμο έγκλημα ενός 27χρονου στον 63χρονο θείο του. Ο νεαρός επιτέθηκε με μαχαίρι στον θείο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι διέπραξε το έγκλημα, ωστόσο δεν το είχε προσχεδιάσει. Υπήρξε ένας καβγάς μεταξύ τους και του επιτέθηκε εν θερμώ.

Στην απολογία του, ο 27χρονος ανέφερε ότι ο θείος του προκαλούσε προβλήματα στην οικογένεια. Ενώ αποκάλυψε ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και επισκεπτόταν γιατρό.

Related posts

«Σκоτεινό» το μέλλον της Ελλάδας – Μαθεύτnκαν σήμερα τα άσχημα νέα

Χαμóς με το νέο ξέσπασμα της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη, είναι ασταμάτητη και δεν ανέχεται τίποτα

Ξέφυγαν τα κεράσια στα μανάβικα – Auτή είναι η εξωφρενıκή τıμή τους το κιλό