Κρήτη τουρισμός: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στο νησί τον Απρίλιο του 2021

Κρήτη τουρισμός: Δείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες για το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στο νησί

Κρήτη τουρισμός: Το πρώτο ξενοδοχείο Hilton πρόκειται να ανοίξει στο νησί της Κρήτης, ώστε να τονωθεί ο τουρισμός. Η Hilton σε συνεργασία με την Troulis Royal Collection και το Royal Senses Resort. Συμφώνησαν να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο Hilton στο νησί τον Απρίλιο 2021.

Το ξενοδοχείο θα είναι πέντε αστέρων και θα διαθέτει συνολικά 179 δωμάτια. Θα είναι μία κατασκευή σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, αλλά θα συνδυάζει και παραδοσιακά κρητικά χαρακτηριστικά. Το ξενοδοχείο πρόκειται να έχει ιδιωτική παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουότες με θερμαινόμενες πισίνες. Καθώς και γήπεδο τένις, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και σύγχρονο σπα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες, ενώ θα υπάρχουν τρία εστιατόρια και food bars.

Κρήτη τουρισμός: Ανοίγει το πρώτο ξενοδοχείο Hilton τον Απρίλιο 2021

Δείτε τι ανέφερε για τη συμφωνία ο senior vice president της Hilton για το πρώτο ξενοδοχείο στην Κρήτη που θα απογειώσει τον τουρισμό

Ο κ. Patrick Fitzgibbon ανέφερε «Η Κρήτη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα, χάρη στο θερμό κλίμα, την πλούσια ιστορία και τα όμορφα, γραφικά χωριά της. Το Royal Senses Resort αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη της ταχέως ανερχόμενης Curio Collection, που περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Ρέικιαβικ.

Η μοναδική, ιδιαίτερη ομορφιά της Κρήτης σε συνδυασμό με τον πολιτιστικό της πλούτο. Την κάνουν ιδανική για οποιονδήποτε θέλει να γευτεί όλες τις ομορφιές της Ελλάδας επισκεπτόμενος έναν μόνο προορισμό που προσφέρει τα πάντα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του γραφικού Ρεθύμνου. Με ιδανικό καιρό όλο το χρόνο και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το νησί».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα