Κρούσματα Ελλάδα: Ποιες είναι οι περιοχές της χώρας με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

by i-diakopes.gr

Κρούσματα Ελλάδα: Δείτε τις «κόκκινες» περιοχές που μαστίζονται περισσότερο από τον κορονοϊό

Κρούσματα Ελλάδα: Χθες ανακοινώθηκαν 2.186 νέα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού. Επιπρόσθετα, οι νέοι θάνατοι ανήλθαν στους 89 ενώ οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι στους 613. Ενώ βρισκόμαστε εδώ και μερικές εβδομάδες σε lockdown, ο αριθμός των κρουσμάτων δε φαίνεται να πέφτει. Γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην κυβέρνηση για το ποια θα είναι η συνέχεια των πραγμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το lockdown θα παραταθεί έως τις 14 Δεκεμβρίου, ενώ αυτά που θα ανοίξουν πρώτα θα είναι τα κομμωτήρια και τα εποχικά είδη.

Χθες, στην περιφερειακή ενότητα Αττικής εντοπίστηκαν 375 νέα κρούσματα, ενώ στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης ενετοπίστηκαν 453. Μπορεί οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό κρουσμάτων, ωστόσο υπάρχουν αρκετές άλλες περιοχές στη χώρα που μαστίζονται πολύ από τον κορονοϊό σε σχέση με το πληθυσμό τους.

Κρούσματα Ελλάδα: Ποιες είναι οι περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα

Δείτε ποιες είναι οι περιοχές της Ελλάδας που συγκεντρώνουν τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού

Εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, οι «κόκκινες» περιοχές οι οποίοι αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά τσακίζονται από τον κορονοϊό είναι οι εξής. Η αμέσως επόμενη επιδημιολογικά επιβαρυμένη περιοχή είναι η Λάρισα η οποία σημείωσε χθες 129 νέα κρούσματα. Ακολουθούν, η Πέλλα με 115, η Ημαθία με 86, η Πιερία με 71, καθώς και η Δράμα με 70. Επιπρόσθετα, η Καβάλα με 65, η Ξάνθη με 59, τα Τρίκαλα με 57, και οι Σέρρες με 54. Ενώ, ο Έβρος με 49 η Φλώρινα με 46 και η Μαγνησία με 45.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα