Κυπαρισσία μαθητής: Ενσυνείδητος μαθητής επέστρεψε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα

Κυπαρισσία μαθητής: 12χρονος μαθητής βρήκε πορτοφόλι με 450 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία

Κυπαρισσία μαθητής: 12χρονος μαθητής από την Κυπαρισσία έκανε την καλή πράξη της ημέρας. Το νεαρό αγόρι αποτελεί παράδειγμα προς όλους, καταδεικνύοντας ότι η καλοσύνη και η εντιμότητα υπερτερούν της απληστίας. Όπως φαίνεται ο μικρός μαθητής, ενώ περπατούσε στο δρόμο, βρήκε κάτω πεσμένο ένα πορτοφόλι. Όταν το άνοιξε και είδε το περιεχόμενό του, βρήκε πως είχε μέσα 450 ευρώ.

Κυπαρισσία μαθητής: 12χρονος βρήκε πορτοφόλι και το επέστρεψε
Κυπαρισσία μαθητής: 12χρονος βρήκε πορτοφόλι και το επέστρεψε

Δείτε πως ο 12χρονος μαθητής έκανε την καλή πράξη της μέρας

Ο νεαρός δε σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως έτρεξε στο σπίτι να βρει τη μαμά του. Ύστερα μαζί με την μητέρα του έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας. Το πορτοφόλι εκτός από 450 ευρώ, είχε και προσωπικά έγγραφα του κατόχου. Έτσι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον κάτοχο, ο οποίος χάρηκε πάρα πολύ με την όμορφη κίνηση του μικρού και του έδωσε συγχαρητήρια για την εντιμότητά του.

Δεν είναι το μοναδικό παιδί που έχει σωστές βάσεις και ανατροφή από την οικογένειά του, μιας και τις προηγούμενες μέρες τέσσερις μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς στην Θεσπρωτία, βρήκαν στις κούνιες της παιδικής χαράς ένα πορτοφόλι με 700 ευρώ και αμέσως έσπευσαν να το παραδώσουν.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν