Κύπρος: Νεκρός 43χρονος ενώ έτρωγε σε εστιατόριο με τους φίλους του, τον είδαν να “σβήνει” μπροστά στα μάτια τους

Κύπρος: 43χρονος πνίγηκε με την τροφή και έφυγε από την ζωή

Τραγική είναι η είδηση για τον θάνατο ενός 43χρονου στην Κύπρο, ο οποίος πνίγηκε την ώρα του φαγητού και έφυγε από την ζωή αβοήθητος, μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όπου ένας 43χροος Ελληνοκύπριος έχασε τη ζωή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πνίγηκε από φαγητό.

Περισσότερα για το τραγικό περιστατικό στην Κύπρο

Συγκεκριμένα ο 43χρονος βρισκόταν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γερμασόγειας στην Κύπρο. Οι αρχές αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ όταν κι ενημερώθηκαν από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ότι ένας άνδρας κατέληξε λόγω πνιγμού από φαγητό.

Τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης δήλωσαν πως ο άτυχος 43χρονος είχε μεταφερθεί λίγη ώρα νωρίτερα χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, με τον γιατρό να αφαιρεί από τον λαιμό του ένα κομμάτι κρέας. Παρότι του έκαναν ΚΑΡΠΑ και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν sigmalive και philenews, ο 43χρονος, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο ζήτησε από φίλο του με τον οποίο συνέτρωγε να τον χτυπήσει στην πλάτη καθώς του είχε «καθίσει» η μπουκιά στο λαιμό. Ακολούθως βγήκε έξω προσπαθώντας να συνέλθει κι εκεί έχασε τις αισθήσεις του. Σήμερα αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή.

Related posts

Ανατριχιαστιές εξελίξεις για τα Τέμπη: Yπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών πριν λίγο

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγα μόνο λεπτά

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες