Κύπρος υποβρύχιο μουσείο: Το μουσείο θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2021

Κύπρος υποβρύχιο μουσείο: Το μουσείο θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2021

Κύπρος υποβρύχιο μουσείο: Περιμένουμε πως και πως να το επισκεφτούμε

Κύπρος υποβρύχιο μουσείο: Εξαιρετικά νέα για την Κύπρο μιας και πολύ σύντομα πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο υποβρύχιο μουσείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι έτοιμο για το κοινό τον ερχόμενο Απρίλιο του 2021. Το υποβρύχιο μουσείο θα βρίσκεται στην Αγία Νάπα και θα αποτελέσει φοβερό πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Κύπρος υποβρύχιο μουσείο: Το μουσείο θα είναι έτοιμο τον Απρίλιο του 2021

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία υποβρύχιου μουσείου στο νησί της Κύπρου

Η ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Μεξικό βρίσκεται στην Κύπρο, έχοντας ήδη ξεκινήσει την αποπεράτωση των γλυπτών που θα κοσμούν το μουσείο.

Τα γλυπτά θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Ενώ, η αναμενόμενη πόντισή τους θα γίνει μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου του 2021.

Ο σκοπός είναι να τηρηθεί πιστά το χρονοδιάγραμμα με το έργο να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Απρίλιο. Παράλληλα, το μουσείο θα βρίσκεται στην θαλάσσια περιοχή Περνέρα και σε βάθος μέχρι και 10 μέτρα.

Η απόστασή του από την ακτή θα είναι περίπου 200 μέτρα. Υπολογίζεται δε, πως θα περιλαμβάνει 140 γλυπτά με ανθρώπινες φιγούρες. Αυτά θα βρίσκονται ανάμεσα σε ειδικά διαμορφωμένα δέντρα που στην ολότητα τους θα σχηματίζουν ένα δάσος.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Προτεινόμενα