Λαϊκές αγορές: Ανοιχτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου

Λαϊκές αγορές: Δείτε τι ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος

Λαϊκές αγορές: Ανοιχτές θα είναι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου οι λαϊκές αγορές. Η σχετική απόφαση ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελεία Πελώνη.

Όπως ανέφερε η κα. Πελώνη, η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στα σουπερμάρκετ τα οποία θα είναι ανοιχτά κανονικά ως τις 17:00 το Σάββατο.

Σχετικά με τον κόφτη στα SMS, η κα. Πελώνη ανέφερε ότι όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται στην παρούσα φάση, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο.

Λαϊκές αγορές: Ανοιχτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 13 και 14/2

Πέρα από τη λειτουργία των λαϊκών αγορών το Σαββατοκύριακο 13 και 14/2, δείτε τι ανέφερε η κα. Πελώνη για τα εμβόλια

Όπως ανέφερε η κα. Πελώνη «ο εμβολιασμός στη χώρα συνεχίζεται ομαλά και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 400.000 εμβολιασμοί. Μερική διαφοροποίηση θα υπάρξει σε ό,τι αφορά το εμβόλιο της Astra Zeneca. Ύστερα από απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, το συγκεκριμένο εμβόλιο θα χρησιμοποιηθεί -όπως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης- στις ηλικίες 18 έως 64.

Δίπλα στο σύστημα εμβολιασμού που «τρέχει» αυτή τη στιγμή και στο οποίο εμβολιάζονται οι συμπολίτες μας 80 ετών και άνω, θα αναπτυχθεί ένα δεύτερο σύστημα με νέες εμβολιαστικές γραμμές, το οποίο θα αφορά τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της AstraZeneca και την ομάδα των 60-64 ετών.

Οι εμβολιασμοί αυτοί με το νέο εμβόλιο αναμένεται να ξεκινήσουν περί τα μέσα Φεβρουαρίου. Ενώ σύντομα θα ανοίξει και η ηλικιακή ομάδα 75-79».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν