Λάκης Γαβαλάς: Τελικά αποδείχτηκε περισσότερο άντρας από πολλούς άλλους

Λάκης Γαβαλάς: Αποδείχτηκε περισσότερο άντρας από πολλούς

Λάκης Γαβαλάς: Η υπόθεση του Έλληνα σχεδιαστή εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να απασχολεί κατά καιρούς. Η πολυτελέστατη βίλα του στην Μύκονο άλλαξε χέρια. Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς στα 1.582.000 ευρώ.  Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τιμή κατακύρωσης στα 1.910.000 ευρώ.

Η κατασχεμένη ιδιοκτησία του Λάκη Γαβαλά βρίσκεται στην περιοχή Φτελιά της Μύκονου. Αποτελείται από κτήμα 4.804 τ.μ., υπόγειο 149,30 τ.μ ισόγειο 241,20 τ.μ., πρώτο όροφο 133,11τ.μ και πισίνα με επιφάνεια 120 τ.μ.

Το πρωί και ενώ η βίλα… άλλαζε χέρια ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε σχετικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. Οι δηλώσεις του, άγγιξαν ιδιαίτερα το κοινό. Μιας και αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν το βάζει κάτω παρά τις δυσκολίες. Αλλά εξακολουθεί να προσπαθεί για το καλύτερο και να μην τα παρατάει στην ζωή. Όπως και ο ίδιος δήλωσε, επιθυμεί να εκπέμπει λάμψη και ομορφιά. Ανεξαρτήτως τις δυσκολίες και τις συγκυρίες. Και αυτό νομίζουμε ότι είναι ένα μήνυμα, που καλό θα ήταν να κρατήσουμε.

Ο σχεδιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πάω στην Πάρο, πάω στα Κουφονήσια. Στη Σίκινο, στη Φολέγανδρο, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω φίλους παντού, γιατί μόνο εκεί μπορώ να πάω; Όπου με καλούν και μου πληρώνουν γιατί δεν έχω χρήματα. Αλλά εγώ δεν πουλάω φτώχια, πουλάω λάμψη. Αυτό ξέρω να πουλάω καλά» είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Related posts

Νεκρή η Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Δυστύχημα στα Τέμπη: Αποκάλυψη μεγατόνων από το πόρισμα που κατατέθηκε στον ανακριτή

Συνελήφθησαν γόνοι πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας στη Γλυφάδα για σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων