Λαμία: Ψαροταβέρνα λειτουργούσε κανονικά παρά το lockdown – Επιβλήθηκαν τσουχτερά πρόστιμα

Λαμία: Στο εσωτερικό βρέθηκαν τρεις πελάτες που γευμάτιζαν ανενόχλητοι

Λαμία: Χωρίς τέλος λαμβάνουν χώρα τα παράνομα ανοίγματα καταστημάτων και τα κορονοπάρτι στη χώρα. Αυτή τη φορά μετά από έφοδο της αστυνομίας σε ψαροταβέρνα στην περιοχή της Λαμίας, εντοπίστηκαν 3 άτομα που γευμάτιζαν κανονικότατα!

Στον ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας. Ενώ σε καθένα από τους πελάτες επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Λαμία: Ψαροταβέρνα λειτουργούσε κανονικά με τρεις πελάτες

Πολλά ήταν τα περιστατικά παρανομίας στη χώρα, πέρα από την περιοχή της Λαμίας

Στην Αρτέμιδα πραγματοποιήθηκε κορονοπάρτι 75 ατόμων σε βίλα! Οι διοργανωτές του πάρτι ήταν δύο φοιτητές Erasmus, ένας 28χρονος Ιταλός και ένας 20χρονος Γάλλος. Στο εσωτερικό της βίλας, πέρα από τους διοργανωτές εντοπίστηκαν ακόμα 73 άτομα που χόρευαν και διασκέδαζαν με δυνατή μουσική. Στους διοργανωτές επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στους παρευρισκόμενους πρόστιμο 300 ευρώ.

Αντίστοιχα, στη Μαλεσίνα έγινε κορονογάμος 300 ατόμων! Μέσα στην εκκλησία βρίσκονταν 30 άτομα, ενώ τα υπόλοιπα ήταν απέξω. Εξαιτίας του γάμου, τα κρούσματα αυξήθηκαν ραγδαία και μάλιστα η θετικότητα έφτασε στο 10,4%. Έτσι ελήφθη η απόφαση για την επιβολή σκληρού lockdown στην περιοχή μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Τέλος, σοκ προκλήθηκε στη Ναύπακτο καθώς το ψυγείο που φυλάσσονταν τα εμβόλια στο Κέντρο Υγείας χάλασε. Η βλάβη οφείλεται σε διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ, ωστόσο τα εμβόλια στο εσωτερικό του ψυγείου αχρήστευσαν και πετάχτηκαν. Έτσι, ακυρώθηκαν οι σημερινοί και αυριανοί εμβολιασμοί 120 ατόμων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα