Λαμία σοκ: Μάνα και γιος αρνητές του κορονοϊού βγήκαν θετικοί και το έσκασαν από το νοσοκομείο

Λαμία σοκ: Η μάνα έλεγε ότι δεν πιστεύει τους γιατρούς και ότι η πανδημία είναι ψεύτικη

Λαμία σοκ: Τον τρόμο έσπειραν μάνα και γιος στην πόλη της Λαμίας. Οι δύο άνθρωποι παρά το γεγονός ότι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και βρίσκονταν στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας, το έσκασαν! Πρόκειται για δύο κατοίκους της Αταλάντης, που το έσκασαν από το νοσοκομείο μιας και είναι αρνητές του κορονοϊού και των εμβολίων.

Μάνα και γιος έσπειραν τον τρόμο στην περιοχή, καθώς κυκλοφορούσαν σα να μην τρέχει τίποτα, ενώ έφεραν μαζί τους τον ιό! Εντοπίστηκαν λίγο πριν το σουπερμάρκετ Γαλαξίας και σε συνεννόηση με την αστυνομία και τους φύλακες του νοσοκομείου. Αποφασίστηκε να μεταφερθούν με ασφάλεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σπίτι τους.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν θετικά στον κορονοϊό την προηγούμενη εβδομάδα και νοσηλεύτηκαν στο Πέτρινο Κτίριο στην κλινική Covid του νοσοκομείου.

Σοκαριστικά είναι τα λεγόμενα της μάνας, η οποία είναι αρνήτρια των πάντων. Τόσο του κορονοϊού όσο και των γιατρών και των εμβολίων.

Λαμία σοκ: Άτομα θετικά στον κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο

Λαμία σοκ: Άτομα θετικά στον κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο

Λαμία σοκ: Άτομα θετικά στον κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο

Σοκάρουν τα όσα ανέφερε η μάνα που το έσκασε με το γιο της από το νοσοκομείο της Λαμίας

Η μάνα ανέφερε χαρακτηριστικά «Δε χρειάζομαι άδεια να φύγω (από το νοσοκομείο). Παράνομη παρακράτηση, από την Πέμπτη τους λέω να φύγω. Οικειοθελώς μπήκα και δεν με αφήνουν να βγω. Ποιος λέει ότι είμαι θετική; Δεν τους πιστεύω. Μόνο τον Θεό φοβάμαι, όχι την πανδημία. Δεν πιστεύω στην πανδημία. Έχουμε 6 εκατομμύρια νεκρούς; Ανοίξτε τον Μπαμπινιώτη. Λέει για να έχεις πανδημία, πρέπει να έχεις 6 εκατομμύρια νεκρούς. Έπαθα λοίμωξη του αναπνευστικού και είναι από το air condition. Οι γιατροί λένε ψέματα γιατί παίρνουν χρήματα».

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από Lamiareport.gr

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν