Λάρισα: Μεγάλες ουρές αυτοκινήτων για τεστ κορονοϊού στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης

by i-diakopes.gr

Λάρισα: Πραγματοποιούνται rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έως τις 16.00

Λάρισα: Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί rapid test μέσω drive through στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες από το onlarissa.gr, οι Κινητές Μονάδες Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαιών. Στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Πραγματοποιούν σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για το σκοπό αυτό, έως 4 μ.μ. στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης. Οι πολίτες αφήνουν τα στοιχεία τους και ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Λάρισα: Drive through testing στη σκεπαστή αγορά Νεάπολης

Υπενθυμίζεται ότι 160 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν χθες στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας

Ο δήμαρχος Λάρισας ζήτησε «την άμεση και μέγιστη δυνατή κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων (ανθρώπινων και υλικών) προς το ΕΣΥ και την επιστράτευση του ιδιωτικού τομέα και του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Λάρισας». Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, την Πέμπτη, στις διακομιδές αναμένεται να μπουν και τα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ Στερεάς Ελλάδας, και συγκεκριμένα της Λαμίας υποστηρίζοντας σε περίπτωση ανάγκης τα νοσοκομεία της Λάρισας, ενώ σε επιφυλακή αναμένεται να τεθεί και το νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα