Λάρισα: Θολό και καφέ το νερό στη Λάρισα – Η ΔΕΥΑΛ λέει στους πολίτες να μην το καταναλώνουν

Λάρισα: Μετά σεισμό 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα, το νερό έγινε θολό και καφέ

Λάρισα: Ακατάλληλο για πόση είναι το νερό σε πολλές περιοχές της Λάρισας. Μετά τον χθεσινό μεγάλο σεισμό των 6 ρίχτερ στην Ελασσόνα. Το νερό έγινε θολό και καφέ και φυσικά είναι ακατάλληλο για κατανάλωση. Από τη ΔΕΥΑΛ γίνονται ήδη ενέργειες εντοπισμού και διακοπής των γεωτρήσεων που δημιουργούν το πρόβλημα στην άντληση του θολού νερού.

Η πόλη θα συνεχίσει να υδροδοτείται από τη ΔΕΥΑΛ, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καθαρισμού και απομάκρυνσης του θολού νερού. Η ΔΕΥΑΛ προτρέπει τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν το νερό και να περιμένουν έως ότου γίνει διαυγές.

Σε μερικές περιοχές, αυτή η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί έως και 24 ώρες. Η ΔΕΥΑΛ ανακοίνωσε τέλος ότι θα γίνει διανομή εμφιαλωμένων νερών στους καταναλωτές, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

Λάρισα: Θολό και καφέ το νερό στη Λάρισα - Ακατάλληλο για πόση

Πέρα από το θολό και καφέ νερό σε περιοχές της Λάρισας, οι κάτοικοι πέρασαν τη νύχτα σε σκηνές και ξενοδοχεία

Μετά το χθεσινό σεισμό των 6 Ρίχτερ στην Ελασσόνα, κρίθηκε απαραίτητο να μην μπουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους. Έτσι είτε διέμειναν σε σκηνές που έστησε ο συτρατός, είτε σε ξενοδοχεία στα Τρίκαλα και στη Λάρισα.

Ζημιές προκλήθηκαν σε πολλά σχολεία αλλά και σε μνημεία της περιοχής. Είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες έχουν γίνει παραπάνω από 100 μετασεισμοί στην περιοχή!

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo