Ληστεία στον Ασπρόπυργο: Η ηλικιωμένη περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε

Ληστεία: Το χτυπήματα της ηλικιωμένης που σοκάρουν

Τραγικές είναι οι στιγμές που έζησε μια ηλικιωμένοι γυναίκα όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι της, την ξυλοκόπησαν άγρια και της πήραν ότι βρήκαν μέσα στο σπίτι.

Θύμα άγριας επίθεσης από ληστές λοιπόν έπεσε μία ηλικιωμένη στον Ασπρόπυργο. Με εμφανή τα σημάδια από την κακοποίηση στο πρόσωπο η κ. Χρυσούλα μίλησε στην ΕΡΤ για την τρομακτική περιπέτεια και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Δείχνοντας απίστευτη βιαιότητα ο αδίστακτος ληστής, που παραμόνευε την ώρα που η ηλικιωμένη έμπαινε στο σπίτι της, της προξένησε μώλωπες από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα, παρά το γεγονός ότι το θύμα της ληστείας δεν αντιστάθηκε.

Οι λεπτομέρειες που δήλωσε η ηλικιωμένη για την ληστεία και την επίθεση

«Τα λεφτά σου, τα λεφτά σου φώναζε μπαίνοντας στο σπίτι», δήλωσε η ηλικιωμένη η οποία κατάφερε να συρθεί μέχρι την πόρτα και να φωνάξει για βοήθεια την ώρα που ο ληστής έψαχνε στα δωμάτια για κλοπιμαία.

«Ήταν τέσσερα – πέντε άτομα. Αν ερχόντουσαν και άλλοι θα με σκότωναν», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένη η ηλικιωμένη. Σε μια συγκλονιστική μαρτυρία η κ. Χρυσούλα περιέγραψε πώς ο δράστης της έκλεισε το στόμα για να μην ακουστεί στη γειτονιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κινήσεις των ληστών έχουν καταγραφεί από κάμερες και η αστυνομία είναι στα ίχνη τους καθώς έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Στάμου | ertnews.gr

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα