Μαγνησία: Παρέα δέκα ατόμων έστησε γλέντι με κλαρίνα και ψητά στο Βελεστίνο

Μαγνησία: Το πανηγύρι στήθηκε λες και δεν υπάρχει καθόλου lockdown και κορονοϊός

Μαγνησία: Τι κι αν είμαστε σε lockdown εδώ και δύο εβδομάδες, τι κι αν έχουν απαγορευτεί οι περισσότερες μετακινήσεις. Τι κι αν οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ αυξάνονται διαρκώς, τι κι αν τα κρούσματα αυξάνονται. Εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Δημοσιότητα πήρε το περιστατικό μίας παρέας δέκα ατόμων τα οποία αποφάσισαν να στήσουν γλέντι εν μέσω lockdown. Το πανηγύρι στήθηκε σε καλύβι στην περιοχή Σαριγκιόλ στο Βελεστίνο. Μάλιστα μεταδόθηκε live μέσω Facebook πό έναν συμμετέχοντα κτηνοτρόφο, με τους χρήστες φίλους των συγκεντρωμένων να τους «αποθεώνουν» στα κοινωνικά δίκτυα για την απόφαση να στήσουν γλέντι.

Από τους συμμετέχοντες στο βίντεο διακρίνονται πρόσωπα γνωστά στην τοπική κοινωνία, επαγγελματίες που έχουν ανοιχτά τα καταστήματά τους και εξυπηρετούν ανάγκες πολιτών, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχαν συμμετέχοντες των οποίων φιλικά τους πρόσωπα βρίσκονται σε καραντίνα καθώς νοσούν με covid-19.

Μαγνησία: Δέκα άτομα έκαναν πανηγύρι με κλαρίνα και ψητά

Ανίστοιχο πάρτι με αυτό της Μαγνησίας έγινε στη Βόρεια Ελλάδα με παρέα εννέα ατόμων να κάνει τσιμπούσι μετά από κυνήγι

Τη δημοσιότητα πήρε το περιστατικό μίας παρέας εννέα ατόμων τα οποία παρόλο που έχει απαγορευτεί το κυνήγι και οι μετακινήσεις. Αποφάσισαν να μετακινηθούν για να πάνε για κυνήγι και ύστερα συγκεντρώθηκαν σε μία ταβέρνα. Εκεί μοίρασαν τα θηράματα, ενώ κατανάλωσαν φαγητό και ποτό.

Οι Αρχές, όπως αναφέρει η αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Mίνα Καραμήτρου, τους επέβαλαν το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυνηγοί είχαν ξεκινήσει άλλοι από τη Δράμα και άλλοι από τις Σέρρες όπου χαρακτηριστικά χθες, η μία περιοχή είχε καταγράψει 112 κρούσματα κορωνοϊού και η δεύτερη 156.

Πληροφορίες από e-thessalia.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα