«Μαμά είσαι κακιά… χωριό όχι… εγωίστρια»: Το νέο χειρόγραφο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βάζει φωτιά στην υπόθεση της Πάτρας

by Newsroom i-diakopes.gr
«Μαμά είσαι κακιά… χωριό όχι… εγωίστρια»: Το νέο χειρόγραφο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βάζει φωτιά στην υπόθεση της Πάτρας

Σημείωμα Τζωρτζίνας: Εξελίξεις με το χειρόγραφο σημείωμά της

 Εξελίξεις από το χειρόγραφο σημείωμα της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της.

Το αποκαλυπτικό σημείωμα της Τζωρτζίνας έφερε σήμερα, Παρασκευή 27/05 στο φως το Star.

Το χειρόγραφο σημείωμα δείχνει ανάγλυφα τις σχέσεις με τη μητέρα και η περιγραφή δεν είναι καθόλου κολακευτική για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι βλέπουμε μια μουτζούρα.

Πρόκειται για σημειώσεις που βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο , που έγραφε ασκήσεις της.

Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει.

«Μαμά είσαι κακιά… χωριό όχι… εγωίστρια»: Το νέο χειρόγραφο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βάζει φωτιά στην υπόθεση της Πάτρας

Μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης – Η σχολική τσάντα και τα παιχνίδια
Εξάλλου, το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, η εκπομπή του Alpha T-live έδειξε πλάνα από την οικία του ζευγαριού, αλλά και από την οικία της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εισήλθε στην οικία και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ήταν ένας πάκος με απλήρωτους λογαριασμούς.

«Έχουν παραβιάσει το σπίτι άνθρωποι. που θα καταθέσουμε εναντίον τους μήνυση για παραβίαση της οικίας της αείμνηστης Κούτρα Θεοδωροπούλου. Όπως θα δείς στις εικόνες, το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου είναι ένας άνετος χώρος, ευρύχωρος, ευήλιος, τον οποίο έκανε παράνομα στούντιο ηχογράφησης», υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, η πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου φαίνεται παραβιασμένη, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αλλά από κάποιον τρίτο.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 100 τμ. το οποίο στο εσωτερικό του είναι άδειο, με τέσσερα δωμάτια, στο ένα εκ των οποίων βρίσκονται κάποια ξεχασμένα παιχνίδια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο και μια σχολική τσάντα η οποία περιέχει ακόμη ζωγραφιές και σχολικά τετράδια. Μέσα σε μια κούτα είναι τοποθετημένα άλλα παιχνίδια.

Βίντεο με την αποκάλυψη του χειρόγραφου σημειώματος της Τζωρτζίνας

Προτεινόμενα