Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: «Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο»

Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: Ξεσπά για τη δολοφονία της κόρης της, με αφορμή τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: Η κ. Κούλα Αρμουτίδου μίλησε στην εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι #NOT» και ξέσπασε για τη δολοφονία της κόρης της Ελένης Τοπαλούδη, με αφορμή τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Να τονισθεί ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας, δολοφονήθηκε από τον σύντροφο της, Δημήτρη Βέργο, στις διακοπές τους.

«Σκοτώνουν οι ψευτονταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το “όχι”. Να κάνουν κουράγιο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε»

«Δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Είμαι μάνα της Ελένης και έχασα κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα, αν δεν είχα τον γιο μου τον Πέτρο, θα ήθελα το τέλος μου να ερχόταν, με το τέλος του παιδιού μου. Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για τον έφηβο που έχω στο δίπλα δωμάτιο. Που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν θέλω ζωή, τι να την κάνω τη ζωή; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο, τον καθημερινό και τον δικό μου θάνατο κανείς δεν θα τον πληρώσει. Τον θάνατο του πατέρα της κανείς δεν τον πληρώνει».

Ελένη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της για τη δολοφονία της

Η κ. Κούλα φανερά εξοργισμένη τόνισε πως ο όρος γυναικοκτονία πρέπει να αναγνωρισθεί και επίσημα. «Όλοι οι επιστήμονες που αντιδρούν στον όρο γυναικοκτονία να τον αποδεχθούν. Είναι γυναικοκτονία, δεν είναι ανθρωποκτονία. Σκοτώνουν τα κορίτσια μας γιατί είναι αδύναμα και δεν μπορούν να αντιδράσουν. Δεν ξέρω οι οικογένειες τι αξίες και Αρχές περνούν στους ψευτόμαγκές τους, γιατί αυτό είναι, ψευτόμαγκες. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες, είναι τερατογεννημένα τέρατα. Εδώ και τώρα ισόβια, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από την Ελένη και πιο πριν» 

Τέλος, η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης εξήγησε ότι ζει τον απόλυτο πόνο. «Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις» 

«Σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα δεν πρέπει να υπάρχει»

Νωρίτερα είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, ο οποίος ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλα κορίτσια, όπως η κόρη του, η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο, ως ένας γονιός που βίωσε τη δραματική απώλεια του παιδιού του. «Θα πρέπει να αυστηροποιηθούν οι ποινές. Σωφρονιστικό σύστημα για τέτοια κτηνόμορφα άτομα δεν πρέπει να υπάρχει» είπε.

Μάνα Ελένης Τοπαλούδη: Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα