Μανώλης Καντάρης: Συγκλονίζει η κόρη του – Είχε μαχαιρωθεί από Αφγανούς στο κέντρο της Αθήνας

Μανώλης Καντάρης: Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια

Το 2011 ένας άντρας και πατέρας πέφτει νεκρός από ληστές, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν προκειμένου να το κλέψουν την κάμερα που είχε στα χέρια του.

Ήταν τέτοιες μέρες το 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι τριών Αφγανών, που τον έσφαξαν στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν μια κάμερα.

Η δολοφονία που συγκλόνισε τότε το πανελλήνιο και εξόργισε τον κόσμο, έγινε στην Ιουλιανού την ώρα που ο άτυχος άντρας πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μανώλη Καντάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει τους επιτέθηκαν οι τρεις αδίστακτοι Αφγανοί και τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια, με τον Μανώλη Καντάρη να αφήνει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

Σήμερα 11 χρόνια μετά η κόρη του Ανδριάννα Καντάρη, συγκλονίζει με την ανάρτησή της: «11 χρόνια από την μαύρη μέρα που έφυγες τόσο άδικα… Η απώλειά σου δεν συνηθίζεται. Η πληγή είναι ακόμη ανοιχτή, αλλά είσαι ακόμα εδώ γιατί η μνήμη σου είναι αθάνατη. Σε κρατάμε εμείς στις καρδούλες μας σαν φυλαχτό».

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη