Μάνος Δασκαλάκης: Τα αποκαλυπτικά μηνύματα σε φίλο του δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο τηλεοπτικός σταθμός Star, όπου αναφέρονται αναλυτικά συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη με έναν φίλο του και μάλιστα γίνεται αναφορά και στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Άγνωστες συνομιλίες του Μάνου Δασκαλάκη έφερε στο «φως» ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, έλεγε ότι γνώριζε πολλά, πριν ακόμη συλληφθεί η κατηγορούμενη!

Δύο μήνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και λίγο πριν συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, το ζευγάρι της Πάτρας εμφανιζόταν ενωμένο σαν μια γροθιά. Ήταν η περίοδος που έδιναν συνέντευξη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Μιλούσαν για γονιδιακούς ελέγχους και πιθανά ιατρικά λάθη από τη μια, και παράλληλα η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφωνούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου και άφηνε αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη, χωρίς να αποκλείει εγκληματική ενέργεια.

Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, ο Μάνος Δασκαλάκης αντάλλασσε μηνύματα με φίλους. Εμφανιζόταν βέβαιος ότι δεν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος και διαβεβαίωνε για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορώντας τα ΜΜΕ.

«Αν υπήρχε μια περίπτωση να έχει κάνει κάτι σε ένα παιδί, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Πάνω στις ψυχές των τριών παιδιών μου πλούτισαν όλα τα κανάλια και ακόμη και οι πιο μικρές εφημερίδες και δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος ούτε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια. Μην παραπλανιέσαι. Αυτή τη στιγμή, μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά χτυπιέται από παντού. Έλα λίγο στη θέση της», έγραφε σε μήνυμά του ο Μάνος Δασκαλάκης στις 22 Μαρτίου.

Την ακριβώς επόμενη ημέρα, στις 23 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε μέσω μηνυμάτων σε φίλο του:

Φίλος: Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά, αλλά για τη Ρούλα όχι…
Μάνος: Άκουσέ με που σου λέω πέντε πράγματα παραπάνω…
Φίλος: Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το πράγμα, πραγματικά. Και να αφήσουν αυτές τις ψυχούλες να ηρεμήσουν, γιατί κάθε μέρα τα μελετάνε.
Μάνος: Μην το λες σε εμένα αυτό φίλε. Έχω αγανακτήσει… Και το κυριότερο είναι ότι δεν ακούγεται μισή αλήθεια. Και φτιάχνουν μαρτυρίες δικές τους και τα κάνουν όπως να ‘ναι… 

Related posts

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη