Μαρτυρία φωτιά στον ΑΝΤ1: «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

by Τόνια Τζαφέρη

Mάνος Δασκαλάκης: Οι νέες μαρτυρίες για τον πατέρα των τριών κοριτσιών

Στο στόχαστρο αυτήν την φορά έχει βρεθεί ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, μετά τις τελευταίες μαρτυρίες που έχουν οι αρχές.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών, καθώς ο πατέρας τους, Μάνος Δασκαλάκης, είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά!

Την ώρα που το θρίλερ της Πάτρας με το θάνατο των τριών κοριτσιών φαίνεται να οδεύει προς το τέλος του, μια μαρτυρία από μητέρα πρώην συντρόφου του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, σοκάρει.

Μαρτυρία φωτιά στον ΑΝΤ1: «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Ο ρόλος της μητέρας του Μάνου Δασκαλάκη

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, μίλησε τον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η κόρη της είχε σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη ο οποίος μάλιστα της ανέφερε (μαζί με την μητέρα του), πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά λόγω ενός χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί!

Μάλιστα, η μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, πάντα σύμφωνα με την μαρτυρία, φέρεται να είχε προσφέρει 500 ευρώ στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να προβεί σε έκτρωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Μάνος δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας».

Σε θρίλερ δίχως τέλος και με συνεχείς ανατροπές εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Αστυνομία είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το πόρισμα για τον θάνατο της Μαλένας θα βγει τελικά την επόμενη εβδομάδα και όχι αυτήν, με πηγές της ΓΑΔΑ να αναφέρουν ότι υπάρχουν ορισμένα ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν περαιτέρω.

Θυμίζουμε πως η μικρή Μαλένα είχε φύγει από τη ζωή το 2019, με την αιτία θανάτου να είναι η ξαφνική ανακοπή. Ο πατέρας, μιλώντας για το θάνατο του παιδιού, δεν είχε επιρρίψει καμία ευθύνη στους γιατρούς, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τη φροντίδα που έλαβε το παιδί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Αντιθέτως, η μάνα παρουσίασε τα πάντα εντελώς διαφορετικά, κάνοντας λόγιο για αδιαφορία των γιατρών.

«Οι γιατροί ήταν πολύ καλοί. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάποιο λάθος. Η διευθύντρια, όταν το έμαθε, έτρεξε, ήρθε πάνω από το παιδί και του είπε “γιατί σε εσένα;”. Το παιδί δεν είχε καμία σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά εκεί μέσα. Το παιδί έτρεχε όλη μέρα. Χοροπήδαγε, τραγουδούσε το προηγούμενο βράδυ. Και έπαθε ανακοπή στον ύπνο του, το μεσημέρι», είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μαρτυρία φωτιά στον ΑΝΤ1: «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Όπως είχε αναφέρει ο ίδιος, οι εξετάσεις του παιδιού ήταν πάντα φυσιολογικές. «Ένα μυελόγραμμα έδειξε τη λευχαιμία. Έναν βλάστη (λευχαιμικό κύτταρο) είχε πάνω της, που έπρεπε να είχε χίλιους. Απλώς, ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο και το παιδί έπρεπε να λάβει θεραπεία. Τώρα, δεν ξέρουμε αν έγινε από τη θεραπεία, μπορεί να μην άντεξε η καρδούλα της κάτι. Πάντως ένα πρωτόκολλο ακολουθούν και οι γιατροί, στα περισσότερα παιδιά τα ίδια κάνουν. Να μη ρίξουμε ευθύνη, ειδικά σε αυτούς τους γιατρούς. Για εμένα αυτοί οι άνθρωποι είναι “Άγιοι”. Είναι “Άγιοι” Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” μπορούμε να τους πούμε” έλεγε ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξή του.

«Σε εννιά ώρες πρήστηκαν οι λεμφαδένες της, σε εννιά μέρες πέθανε. Τα παιδί θα έβγαινε 100% υγιές από το νοσοκομείο. Ήταν ένα τυχαίο, λογικά, γεγονός. Αλλά, το παιδί “έφυγε” και δεν ξαναγυρίζει, ό,τι και να γίνει», είχε πει ο πατέρας.

Ωστόσο, η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, στην κατάθεση της, όχι μόνο άφησε αιχμές, αλλά τόνισε ότι το προσωπικό καθόταν και στη συνέχεια, τις πιο κρίσιμες στιγμές, δεν γνώριζε τι έπρεπε να κάνει…

Περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πει: «Της μίλησα, της φώναξα “Μαλένα, Μαλένα”, της πήρα από τα χέρια τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών. Δεν τις βρήκα. Πήγα στο δωμάτιο των γιατρών και πάλι δεν βρήκα κανέναν. Σε κάποιο δωμάτιο άκουσα φωνές και έτρεξα. Ήταν εκεί και καθόντουσαν, τους είπα “τρέξτε το παιδί μου κάτι έπαθε και η αντλία χτυπάει. Μου είπαν “ησύχασε δεν είναι τίποτα”, τους λέω “τρέξτε” και μπήκαμε δωμάτιο» ανέφερε η μάνα των παιδιών.

Μαρτυρία φωτιά στον ΑΝΤ1: «Ο Μάνος είχε χαρτί από γιατρό πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά»

Η μητέρα περιέγραψε επίσης τα όσα έγιναν στο δωμάτιο με τη γιατρό όπως λέει να βρίσκεται σε αδράνεια και τους νοσηλευτές να τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν. «Η γιατρός την κοιτούσε με απορία και αδράνεια, με αποτέλεσμα να την πιάσω από το μπράτσο και να της πω: “τι κάνεις, θα ενεργοποιηθείς; Το παιδί πεθαίνει, δεν το βλέπεις;” Δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη. Κάλεσαν την ΜΕΘ του Αγλαΐα να πάρουν οδηγίες για ένεση ενδοκάρδιας αδρεναλίνης και ατροπίνης. Με ρωτούσαν τα κιλά της κι έφερναν το ένα οξύμετρο πίσω από το άλλο, γιατί δεν λειτουργούσαν”, ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τα λόγια της να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο πατέρας.


Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo