Μαθεύτηκε η αλήθεια για το ατύχημα χτες με το βυτιοφόρο – Ο οδηγός έσπασε την σιωπή του

Η μεταφορά των καυσίμων, όπως ισχυρίζεται ο 60χρονος οδηγός του βυτιοφόρου, γινόταν για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας στη Ζάκυνθο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το πώς έγινε το ατύχημα με το βυτιοφόρο και την πυρκαγιάς που ακολούθησε χθες το βράδυ στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κατεδαφιστεί η γέφυρα πάνω από τη εθνική σε εκείνο το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 60χρονος οδηγός του βυτιοφόρου υποστηρίζει ότι κάτι πάτησε, έσκασε το λάστιχο και το βυτιοφόρο τον τράβηξε αριστερά. Ωστόσο στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες για να επιβεβαιώσουν ή όχι τα λεγόμενά του.

Αναμένονται αιματολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί τυχόν χρήση αλκοόλ ή ουσιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα οριστεί και πραγματαγνώμονας.

Το βυτιοφόρο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οδηγού, το νοικιάζουν εταιρείες και ιδιώτες.

Η μεταφορά των καυσίμων, όπως ισχυρίζεται ο 60χρονος οδηγός του βυτιοφόρου, γινόταν για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας στη Ζάκυνθο.

Τα στελέχη της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής που έχει αναλάβει την προανάκριση αναζητά τα αντίγραφα των παραστατικών μεταφοράς, καθώς τα πρωτότυπα έχουν καταστραφεί.

Related posts

Πειραιάς: Φωτιά σε υπαίθριο χώρο του ΟΛΠ – Ακούστηκαν εκρήξεις

Κακά μαντάτα για το μέλλον της Ελλάδας – «Έρχεται μεγάλη καταστροφή»

Πέφτει η τιμή του ρεύματος