Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον αστυνομικό που έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με άλλον άντρα στη Λαμία

by Newsroom i-diakopes.gr
Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον αστυνομικό που έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με άλλον άντρα στη Λαμία

Τόσο ο ανθυπαστυνόμος ο οποίος μετακινήθηκε πρόσφατα από το τμήμα των Καμένων Βούρλων όσο και η 39χρονη σύζυγος του συνελήφθησαν
Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον αστυνομικό που έπιασε στα πράσα τη σύζυγό του με τον εραστής της, πολύ γνωστό επιχειρηματία της πόλης, μέσα στο σπίτι τους στη Λαμία.

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για τον αστυνομικό που έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με άλλον άντρα στη Λαμία

Πιο συγκεκριμένα, όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 8 σε διαμέρισμα στην οδό Υψηλάντου στη Λαμία. Σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του ανθυπαστυνόμου, ο δεύτερος την χτύπησε στο πρόσωπο, την κλώτσησε στα πόδια, την έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο πάτωμα ενώ δεν σταμάτησε να την βρίζει με χυδαίες εκφράσεις και να την απειλεί για τη ζωή της.

Ο αστυνομικός αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως εκείνη που έβριζε ασταμάτητα και προκάλεσε την ένταση ήταν η σύζυγός του.

Τόσο ο ανθυπαστυνόμος ο οποίος μετακινήθηκε πρόσφατα από το τμήμα των Καμένων Βούρλων όσο και η 39χρονη σύζυγος του συνελήφθησαν. Ωστόσο κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελέως Υπηρεσίας Πρωτοδικών Λαμίας η 39χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ ο σύζυγος της κρατήθηκε. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ορίστικε δικάσιμος για τις 13 Ιουνίου.

Η γυναίκα αρνήθηκε να μείνει σε χώρο φιλοξενίας και συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε σπίτι συγγενικού της προσώπου ενώ ο αστυνομικός παρέδωσε οικειοθελώς τον υπηρεσιακό του οπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος κατά τις ώρες 4 – 11.

Την ώρα που σημειώθηκε το βίαιο περιστατικό είχε φύγει από την εργασία του μετά από αίτημα του για προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους και συγκεκριμένα φέρεται να ανέφερε ότι πρέπει να μεταφέρει κάποιος αντικείμενο απο το σπίτι του , στο σπίτι της μητέρας του όπου βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του.

Προτεινόμενα