Μαθητής με σύνδρομο Down: Υιοθετήθηκε από τη δασκάλα του όταν έχασε τη μητέρα του από καρκίνο

Αληθινή Ιστορία: Δασκάλα υιοθέτησε μαθητή της με σύνδρομο Down όταν αυτός έχασε την μητέρα του

Στη γιορτή της μητέρας αποδεικνύεται το μεγαλέιο της μητρότητας. Μία τρυφερή ιστορία με τον Jake Manning, ένα αγόρι με σύνδρομο Down αποδεικνύει πως η αγπάπη δεν έχει όρια. Το αγόρι έχασε πρόσφατα τη μητέρα του από καρκίνο.

Μαθητής με σύνδρομο Down: Υιοθετήθηκε από τη δασκάλα του όταν έχασε τη μητέρα του από καρκίνο

Το φοβερό μιας αληθινής ιστορίας

Καθώς η υγεία της μητέρας του Jake χειροτέρευε, η δασκάλα του που του είχε αδυναμία αναρωτήθηκε τι θα απογίνει ο μικρός μαθητής της. Τότε, μαζί με τον σύζυγό της, κατέστρωσαν ένα Plan B για την περίπτωση που θα επιβεβαιώνονταν το χειρότερο σενάριο και το ανακοίνωσαν στην άρρωστη μητέρα.

«Αν χρειάζεσαι ένα εναλλακτικό πλάνο για τον Jake, η οικογένειά μας με μεγάλη χαρά θα τον κάνει μέλος της». Η μητέρα του Jake τότε τής απάντησε: «Απόψε θα κοιμηθώ καλύτερα από ό,τι έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Σταδιακά, ο Jake άρχισε να περνάει χρόνο με την ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους και όλοι μαζί τον αγκάλιασαν με αγάπη. Όταν τελικά ο καρκίνος νίκησε την μητέρα του αγοριού, ο Jake είπε: «Η μαμά μου πήγε στον παράδεισο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η δασκάλα του, αν και βαθιά πληγωμένη από την απώλεια εκείνης της γυναίκας, υποδέχτηκε αμέσως το ορφανό αγόρι στο σπίτι της, σχολιάζοντας ότι «ο Jean θα συνεχίσει να ζει σε αυτό το σπίτι μαζί μας».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν