Ματίνα Παγώνη: Η αποστομωτική απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά σε ζωντανή μετάδοση

Ματίνα Παγώνη: Η αποστομωτική απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά σε ζωντανή μετάδοση

Ματίνα Παγώνη: Απάντησε στις δηλώσεις Τσιτσιπά για τα εμβόλια

Ματίνα Παγώνη: Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not», εμφανίστηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Πειραιά και έδωσε την δική της απάντηση στον Στέφανο Τσιτσιπά. Χαρακτηριστικά σχολίασε πως «Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα»

Η Ματίνα Παγώνη, μέσα από την εκπομπή, απάντησε στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος των αθλητών.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του εμβολίου και για την αρνητική στάση που ο ίδιος τηρεί, σχολίασε ότι ανήκει σε μια ηλικιακή ομάδα (κάτω των 25 ετών) που εκτιμά, ότι δεν έχει λόγο να προβεί σε εμβολιασμό. Μάλιστα πρόσθεσε, σύμφωνα με τη θεωρία του, ότι για τους νέους είναι καλό να περάσουν τον ιό, γιατί έτσι θα χτίσουν ανοσία.

Ματίνα Παγώνη: Η αποστομωτική απάντηση στο Στέφανο Τσιτσιπά σε ζωντανή μετάδοση

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το».

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο, γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο. Ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε» ανέφερε, αρχικά, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

«Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί. Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε»

«Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν».

Ματίνα Παγώνη: Δείτε το βίντεο με όλα όσα σχολίασε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν