Ματίνα Παγώνη προς Γρηγόρη Πετράκο: «Ο καθένας στο είδος του, στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωρούν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

by Τόνια Τζαφέρη

Η γνωστή λοιμωξιολόγος εμφανίστηκε στο Πρωινό

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ματίνα Παγώνη να εμφανίζεται και σε άλλες εκπομπές πέρα από τα δελτία ειδήσεων, στα οποία αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία αλλά και στα νέα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας.

Η Ματίνα Παγώνη λοιπόν φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου στο πλατό του Πρωινού και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον Γρηγόρη Πετράκο και τα όσα υποστηρίζει από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού.

Ματίνα Παγώνη προς Γρηγόρη Πετράκο: «Ο καθένας στο είδος του, στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωρούν. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου –δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη στο Πρωινό.

Ματίνα Παγώνη: “Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά”

«Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» συνέχισε η Ματίνα Παγώνη για τον Γρηγόρη Πετράκο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν