«Με παράτησε…»: Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το γραφείο της ανακρίτριας για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «λύγισαν» την ίδια, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», είπε η ίδια μιλώντας στο Star.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Όσα δήλωσε νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης μετά την έξοδό του από την ανακρίτρια

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, νωρίτερα πήγε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής. Στάθηκε δηλαδή «απέναντι» στην σύζυγό του.

Όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους, δεν απαντάει πλέον ούτε στις κλήσεις της μέσα από τη φυλακή. «Επικοινώνησα την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες δεν απάντησα», τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα», είπε μεταξύ άλλων, νωρίτερα, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών.

Ερωτηθείς για την αντίδραση της οικογένειάς του μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι «δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε κανείς. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά».

Δήλωσε, επίσης, πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις καταγγελίες περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας λέγοντας ότι «δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία μετά από κλήση και αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει» ενώ για τη δεύτερη περίπτωση είπε ότι «το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο με κάτι δερματικό».

Related posts

«Καμπανάκι» για την αφρικανική σκόνη, θα «σκεπάσει» τα πάντα: Τι πρέπει να κάνουμε σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας

«Βóμβα» με τους μισθούς στην Ελλάδα – Μαθεύτηκαν πριν λίγο τα δυσάρεστα

AstraZeneca: Τι λένε οι ειδικοί για όσους έκαναν το εμβόλιο του κορονοϊού – Γιατί το απέσυρε η εταιρεία