«Μέχρι και την μάνα σας πουλήσατε…»: Ξεσπάει ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης

Κωστής Σαββιδάκης για τις φωτιές: «Μέχρι και την μάνα σας πουλήσατε…»

Κωστής Σαββιδάκης για τις φωτιές: Οργισμένος ο ηθοποιός για την πύρινη λαίλαπα

Κωστής Σαββιδάκης για τις φωτιές: Σπαραγμός στην Ελλάδα, για τις εικόνες πύρινης κόλασης. Τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που μαίνονται στη χώρα έχουν κατακάψει την Ελλάδα μας. Τα συναισθήματα που διοχετεύουν τους συμπολίτες μας είναι η οργή, θλίψη, αγανάκτηση και απογοήτευση.

Ανάμεσά τους είναι και ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ξέσπασε κατά εκείνων που με την στάση τους συνέλαβαν γι’ αυτήν την βιβλική καταστροφή. 

Κωστής Σαββιδάκης για τις φωτιές: «Μέχρι και την μάνα σας πουλήσατε…»

Η ανάρτηση του Κωστή Σαββιδάκη

«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ζητείται ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ο οποίος ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ και ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ, τον τόπο του, την μάνα του, τον πατέρα του, τα παιδιά του, τους συνανθρώπους του, την φύση, τα ζώα…

Ζητείται ΑΝΘΡΩΠΟΣ… ο οποίος ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για το κοινό καλό, και ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ σε κανέναν και με τίποτα όλα τα παραπάνω…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ, ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ …

Και όλοι εμείς, ας αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του, κι ας σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια, τα μανίκια, κι ας προσπαθήσουμε να ανασύρουμε ό,τι μάς έχει απομείνει από αξιοπρέπεια – μήπως και καταφέρουμε να καθαρίσουμε τις στάχτες, αν μη τι άλλο από τις ψυχές μας, και μπορέσουμε έτσι να παραδώσουμε ΚΑΤΙ στις επόμενες γενιές…ΚΑΤΙ…», έγραψε χαρακτηριστικά ο παπα Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν