«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»: Τα ουρλιαχτά και τα κλάματα της γυναίκας του Φιλιππίδη

by Τόνια Τζαφέρη
«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»: Τα ουρλιαχτά και τα κλάματα της γυναίκας του Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης: Η γυναίκα του φώναζε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»

Πέτρος Φιλιππίδης: Από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής του, περνά ο δημοφιλής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Αφού δεν περίμενε την απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως, για την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, ο προφυλακισμένος – πλέον- ηθοποιός συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τον γιο του. Ενώ η είδηση της απολογίας του δεν έγινε αντιληπτή από τους εκπροσώπους του Τύπου, μέχρι τη στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο Φιλιππίδης με έγγραφο υπόμνημα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και όλα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες. Ισχυριζόμενος ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τους.

Η απολογία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί ολοκληρώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι. Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω φόρτου εργασίας της εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων (κυρίας Χριστιάνας Φραγκιά) λίγο μετά τις 17.00 εισήλθε στο γραφείο της εισαγγελικής λειτουργού και μετά από διάσκεψη μίας ώρας μεταξύ της κυρίας ανακρίτριας και της κυρίας εισαγγελέως, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Φωτογραφίες που συγκλονίζουν: Για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης φορώντας χειροπέδες

Η αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη και της συζύγου του για την απόφαση

Έκριναν ομόφωνα, ότι ο Φιλιππίδης είναι αφενός ύποπτος φυγής και αφετέρου διάπραξης νέων παρόμοιων αδικημάτων, καθώς από το υλικό της δικογραφίας, τις μαρτυρίες αλλά και υποθέσεις οι οποίες έχουν πλέον παραγραφεί, προέκυψε ότι χρησιμοποιούσε το «όνομά» του στον καλλιτεχνικό χώρο προκειμένου να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις, ενώ σε περιπτώσεις που τα φερόμενα θύματά του αρνούνταν να τον ικανοποιήσουν, ακολουθούσε εκδικητική πολιτική αποκλείοντάς τις από δουλειές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το dikastikoreportaz.gr, στο άκουσμα της προφυλάκισης, ο Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας «γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;».

«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»: Τα ουρλιαχτά και τα κλάματα της γυναίκας του Φιλιππίδη

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η σύζυγός του ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναζε «μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί».

Προτεινόμενα