Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: «Δεν ήταν ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας»

by Εύα Ζαχαριάδη
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: «Δεν ήταν ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας»

Υπόθεση Πάτρας: Το πόρισμα που έρχεται σε αντίθεση με Καρακούκη – Καλόγρηα

Σε λίγες ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κάτσει στο εδώλιο της κατηγορουμένης για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της. Μέχρι στίγμης ένα πόρισμα έρχεται να ανατρέψει τα προηγούμενα πορίσματα.

Ειδικότερα, η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, μέσα σε 20 σελίδες, ανατρέπει το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους των δυο μικρότερων κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του το pelop.gr, όπως αναφέρεται στην έκθεση της κα. Δημακοπούλου, δεν υπάρχει ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών.

Η κενοτοπιώδης εκφύλιση του δεύτερου παιδιού προήλθε από μεταβολικές διαταραχές, τη λευχαιμία ή φάρμακο χημειοθεραπείας, ενώ το μικρότερο κοριτσάκι πέθανε από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου και δεν έφερε εμφανείς κακώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάλυση της κας Δημακοπούλου, το πανάκι δε χωρούσε στο στόμα της Ίριδας.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της Πάτρας: «Δεν ήταν ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Εξάλλου, ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νικόλαος Καρακούκης, το πόρισμα του οποίου, σε συνεργασία με τον Νίκο Καλόγρηα, δρομολόγησε την ποινική δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών, ετοιμάζει αγωγή εναντίον του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «επί σειρά ημερών, ο Α. Κούγιας εκτοξεύει σε βάρος μου δια του τύπου ασύστολα ψεύδη και άκρως συκοφαντικούς ισχυρισμούς και όλα αυτά με πλήρη γνώση της αναληθείας τους».

Στο μεταξύ, τέταρτη, κατά σειρά, μήνυση εναντίον του Αλέξη Κούγια, υποβάλει και ο πρώην συνήγορος της κατηγορουμένης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά της, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσω ανακοίνωσης, χαρακτηρίζει ανεκδιήγητους τους δικηγόρους Λύτρα και Παπαδόπουλο και μάλιστα για τον δεύτερο σημειώνει πως «το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά, διαβεβαιώνοντας μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστημίων, οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζοντο ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό του λογαριασμό 10.000 ευρώ».

Η οικογένεια της 33χρονης μητέρας κατηγορεί επίσης τον πρώην σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνο Δασκαλάκη, ότι τους απέτρεπε με διάφορες προφάσεις να προσλάβουν τον Αλέξη Κούγια.

Προτεινόμενα