Μένιος Φουρθιώτης: Εγκρίθηκε συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή στον Κορυδαλλό

by Τόνια Τζαφέρη

Μένιος Φουρθιώτης: Εγκρίθηκε συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή

Μένιος Φουρθιώτης: Ο πολυσυζητημένος Μένιος Φουρθιώτης έχει φέρει τα πάνω κάτω στις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγες μόνο ημέρες μετά τους ύμνους του παρουσιαστή στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου. Έρχεται μια ακόμη είδηση που τον αφορά.

Μετά την πρώτη του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Και ‘’τους… ύμνους’’ στη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, κατά διαβολική σύμπτωση έγινε δεκτό το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη. Το αίτημα να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του.

Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο της φυλακής έκανε δεκτό το αίτημα του παρουσιαστή να απολαμβάνει ειδική διατροφή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Και πλέον δεν θα σιτίζεται από την κουζίνα της φυλακής.

Μένιος Φουρθιώτης: Εγκρίθηκε συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή

Ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος, θα του φέρνει τρόφιμα της επιλογής του. Τα οποία θα συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και θα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Επίσης, εγκρίθηκε το αίτημα του για πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.

Στο μεταξύ ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλε αίτηση αποφυλάκισης πριν τη συμπλήρωση δύο μηνών από την προφυλάκιση του. Επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα προσκόμισε έγγραφα για την κατάσταση της υγείας του.

Μένιος Φουρθιώτης: Εγκρίθηκε συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική. Με το σκεπτικό πως δεν καθιστούν αναγκαία την αποφυλάκιση ενός κρατούμενου νοσήματα όπως αυτό του κ. Φουρθιώτη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα