Μέσα σε ένα μήνα έφυγαν τρία μέλη της – Τραγωδία για οικογένεια ιερέα από την Ηλεία

by Τόνια Τζαφέρη

Tραγωδία: Βυθισμένη στην θλίψη και στον θρήνο οι κοντινοί της οικογένειας

Ο κορονοιός χτύπησε άλλη μια οικογένεια, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως οι ανεμβολίαστοι και μάλιστα μεγαλύτερης ηλικίας θα πρέπει να έχουν περισσότερη προσοχή!

Μέσα σε ένα μήνα έφυγαν από τη ζωή ένας 54χρονος ιερέας από χωριό του Ηλειακού Κάμπου, ο πεθερός του ιερέα και η πεθερά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα, σύζυγος του 54χρονου ιερέα από την Ηλεία που πέθανε από κορονοϊό, επισκέφθηκε τους γονείς τους στην Αθήνα χωρίς να γνωρίζει ότι νοσεί με αποτέλεσμα να κολλήσει τους δύο γονείς της.

Μέσα σε ένα μήνα έφυγαν τρία μέλη της – Τραγωδία για οικογένεια ιερέα από την Ηλεία

Κόλλησε ολόκληρη η οικογένεια με κορονοιό

Τον πατέρα της που ήταν και αυτός ιερέας και την μητέρα της, οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο και χρειάστηκε να εισαχθούν στο νοσοκομείο.

Η πρεσβυτέρα γύρισε στο χωριό του κάμπου της Ηλείας όπου διαμένει με αποτέλεσμα να κολλήσει τον 54χρονο σύζυγό της ιερέα (και αυτός ανεμβολίαστος) ο οποίος λίγες μετά τα πεθερικά του μπήκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο για να νοσηλευτεί με κορονοϊό.

Στο ίδιο νοσοκομείο μερικές μέρες αργότερα νοσηλεύτηκε και η ίδια.

Μέσα σε ένα μήνα έφυγαν τρία μέλη της – Τραγωδία για οικογένεια ιερέα από την Ηλεία

Δυστυχώς η κατάληξη για τους δύο γονείς της και τον 54χρονο ιερέα σύζυγό της δεν ήταν αίσια αφού με διαφορά λίγο ημερών έφυγαν από τη ζωή λόγω επιπλοκών από τον covid-19.

Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας που ήταν όλα αγόρια νόσησαν και μάλιστα ο 25χρονος μαθηματικός που διαμένει στην Αθήνα νοσηλεύτηκε χωρίς όμως να αντιμετωπίσει τελικά σοβαρό πρόβλημα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν