Διόρθωση: Μετά Από 6 χρόνια σε κώμα, ο Μίκαελ Σουμάχερ ξυπνά και συναντά ξανά τη γυναίκα του – Τι ισχύει πραγματικά

Αρχικά το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε έλεγε τα εξής:

Μίκαελ Σουμάχερ: Ξύπνησε από το κώμα μετά από 6 χρόνια

Μίκαελ Σουμάχερ: Ξύπνησε και συνάντησε τη σύζυγο του, μετά από 6 χρόνια.

Η σύζυγός του, η οποία είχε χάσει κάθε της ελπίδα, τον συνάντησε ξανά, αφού το πρόσωπο της ήταν το πρώτο που αναγνώρισε ο πρώην οδηγός της FORMULA 1.

Όλα τα χρήματα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, ξοδεύτηκαν αναγκάζοντας την οικογένεια σε πτώχευση. Η γυναίκα του, ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για τη θεραπεία. Παρά το μέέγεθος της περιουσίας τους από τα έπαθλα των αγώνων και τις χορηγίες, ο Schumacher πτώχευσε, μετά τα τόσα χρόνια αποχής και των πολύ ακριβών θεραπειών του.
Λίγο πριν η γυναίκα του χάσει κάθε ελπίδα για ανάρρωση, εκείνος ξύπνησε και την αναγνώρισε.

Μίκαελ Σουμάχερ: Ξύπνησε από το κώμα μετά από 6 χρόνια

Ξύπνησε μετά από 6 χρόνια, ο διάσημος πρώην οδηγός της Formula 1

Η σύζυγος του εδώ και 6 χρόνια, στέκονταν στο πλευρό του. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τις προσπάθειες να τον επαναφέρει στη ζωή. Η πίστη της, ήταν το χαρακτηριστικό της και αυτό έδωσε ζωή στον δημοφιλή πρώην οδηγό της Formula 1.

Τις δύσκολες στιγμές, οι δυνατές γυναίκες είναι μοναδικός στρατός!


Τι ισχύει τελικά στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα Ellinika Hoaxes

Στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ο Michael Schumacher είχε ένα σοβαρό ατύχημα καθώς έκανε σκι σε χειμερινό θέρετρο στη Méribel της Γαλλίας. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η μάνατζέρ του, Sabine Kehm, τον Ιούνιο του 2014, ο οδηγός της F1 ξύπνησε από το κώμα και μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να συνεχίσει την αποκατάστασή του.

Από την αρχή η οικογένειά του προσπαθεί να κρατήσει τα θέματα που αφορούν την υγεία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η γυναίκα του Corinna Schumacher στο ντοκιμαντέρ “Schumacher” (Σεπτέμβριος 2021) που προβάλλεται από το Netflix:

[1:48:42]

Τα εν οίκω μη εν δήμω” έλεγε πάντα (σ.σ. ο Michael Schumacher). Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει την ιδιωτική μας ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε και τώρα τον προστατεύουμε εμείς.

Δημοσιεύματα στον γαλλικό τύπο ανέφεραν ότι το 2019 μετέβει σε νοσοκομείο της Γαλλίας για να υποβληθεί σε θεραπεία βλαστοκυττάρων, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Το Σεπτέμβριο του 2014 σε ανακοίνωση που πραγματοποιήσε η μανατζέρ του ανέφερε ότι ο Schumacher θα συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι. Το γεγονός επιβεβαίωσε με όσα ανέφερε στο ντοκιμαντέρ και η γυναίκα του:

[1:43:48]

Φυσικά, μου λείπει ο Μίκαελ κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένεια, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Θέλω να πω, σε όλους μας λείπει, αλλά ο Μίκαελ είναι εδώ. Είναι αλλιώς, αλλά είναι εδώ και αυτό πιστεύω μας δίνει δύναμη. Είμαστε μαζί. Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε θεραπείες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθεί η κατάσταση του Μίκαελ και για να νιώθει άνετα. Και γενικά να νιώθει την οικογένειά μας, το δέσιμό μας. Θα κάνω ό,τι μπορώ, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Όλοι μας.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της οικογένειας, δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να επιβεβαιώνει το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μάλιστα, τον Μάιο του 2021 σε ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα diariodemallorca.es αναφέρεται ότι η οικογένεια προέβη στην αγορά μεγάλης έκτασης στην Μαγιόρκα έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Οι υπό εξέταση ψευδείς ισχυρισμοί γνώρισαν μεγάλη διάδοση και στο εξωτερικό. Άρθρα για το ίδιο θέμα έχουν γράψει οργανισμοί ελέγχου γεγονότων όπως το Lead Stories (Αμερική), το dpa (Βέλγιο) και το Observador (Πορτογαλία).

Συμπέρασμα

Ο Michael Schumacher ξύπνησε από το κώμα το 2014, λίγους μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν με τον ισχυρισμό ότι έχουν χρεοκοπήσει εξαιτίας των υπέρογκων ποσών που δαπανούν για τις θεραπείες του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν